IT/Stiinta

Adevarul despre celebra fotografie cu extraterestrul capturat in incidentul Roswell

Un grup de entuziaști cercetători în OZN-uri a facut o descoperire surprinzătoare asupra unor imagini realizate in urma cu 60 de ani, mult timp considerate o dovadă a existenței extratereștrilor. Imaginile ar fi prezentat corpul unui extraterestru capturat dintr-un OZN, cunoscut sub numele de incidentul Roswell (Roswell incidentul OZN) – presupusa epavă a obiectului zburător neidentificat în apropierea orașului Roswell, New Mexico, Statele Unite ale Americii în iulie 1947, scrie yod.ro. De la sfârșitul anilor 1970, incidentul a provocat controverse și teorii ale conspirației.

Ani la rand, mai multe persoane din Mexico City plăteau bani pentru a vedea fotografiile in care erau infatisati extraterestrii. Evenimentul a trezit un mare interes în întreaga lume, mai ales in randul pasionatilor de OZN-uri, dar nu numai.

Recent, un grup de cercetatori a încercat să descifreze scrisul de pe eticheta de lângă mumie, folosind un software de procesare a imaginii denumit SmartDeblur. In urma procedeului, acestia au reusit sa descifreze urmatorul text: “Corpul mumificat al unui copil de doi ani … Muzeul de San Francisco”.

Infomatrix sau despre lumea unei noi generatii. Interviu cu Eugenie Posdarascu, decanul Facultatii de Stiinte Exacte si Ingineresti din cadrul Universitatii Hyperion

Richard Davidson, despre plasticitatea creierului: Creierul este elastic, iar partea de fericire se poate mari prin antrenament mintal

Autorul publicației ”Ghid pentru studiul OZN-urilor”, Nigel Watson, a spus: “Aceste diapozitive sunt imagini originale de muzeu care au fost în mod eronat asociate cu incidentul extratereștrilor Roswell. Este o rușine, s-a pătat reputația tuturor așa-numitor experți care au fost prezenți la eveniment. Credibilitatea în cercetarea OZN-urilor este mult subminată, practic am incercat sa oprim sa creada ca -i facem pe oameni sa inceteze sa creada ca acelea sunt imagini cu extratereștri”.

Originalul a fost filmat cu o peliculă Kodakchrome, iar copiile digitalizate au fost plasate într-un domeniu public.

Procesul îl puteți urmări în video de mai jos.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook,Twitter sau Google Plus.   

 

Stiri pe aceeasi tema

Abonament pentru YouTube. Ce va ofera canalul online in schimbul abonamentului platit

Cristiana Petrariu Bota

Telefonul spion este de vânzare în România.

Teodora Badescu

Revolutie in medicina: S-a inventat un bandaj injectabil care opreste sangerarile interne

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult