Lifestyle

Adina Gherasim, bomba sexy de la Romanii au Talent. FOTO

Adina Gherasim a facut senzatie, aseara, pe scena Romanii au Talent, lasand juriul cu gura cascata cu numarul „fierbinte” pe care l-a executat la bara. Dans la bara, asta a facut Adina, fata care a intrat pe scena pe tocuri de 20 de centimetri.

Inca de la aparitia ei pe scena preselectiilor, juriul format din Andra, Mihai Petre si Andi a ramas blocat. Domnisoara foarte inalta, foarte sexy si foarte blonda le-a acaparat tuturor privirea.

Mihai Petre a intrebat-o daca nu ii este greu pe sandalele cu toc enorm, de 20 de centimetri, putin nedumerit de alegerea fetei. I-a raspuns ca nu sunt incomode si mai apoi a dovedit-o dansand lasciv si foarte provocator la bara.

Vezi aici senzatia editiei trecute a emisiunii ROMANII AU TALENT

Toti barbatii din sala si-au tinut aseara respiratia la numarul frumoasei Adina Gherasim, o bomba sexy in toata regula. Focoasa blonda cu forme apetisante a incins atmosfera si a demonstrat ca este intr-o forma de zile mari printr-un dans la bara fara cusur.

“Totii colegii nostri au avut emotii pentru tine”, a punctat Andi, amuzat, iar Adina a primit trei de “Da” pentru reprezentatia sa spectaculoasa.

[ot-caption title=”Adina Gherasim” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2014/03/adina-gherasim1.jpg”]

[ot-caption title=”Adina Gherasim la Romanii au Talent” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2014/03/adina-gherasim.jpg”]

Articole asemănătoare

Un prezentator de stiri a fost suspendat pentru jumatate de an

Corina Alexandru

Recomandarea primita de Regele Mihai de la medicul sau: Un pahar de vin rosu seara, iar dimineata o bucata de ciocolata neagra

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA 8 MARTIE 2014. Tensiune maxima si revolta in Casa din cauza noilor preferati ai publicului!

Bogdan