Adina Gherasim, bomba sexy de la Romanii au Talent. FOTO

Bogdan
By Bogdan martie 29, 2014 11:52

Adina Gherasim, bomba sexy de la Romanii au Talent. FOTO

Adina Gherasim a facut senzatie, aseara, pe scena Romanii au Talent, lasand juriul cu gura cascata cu numarul “fierbinte” pe care l-a executat la bara. Dans la bara, asta a facut Adina, fata care a intrat pe scena pe tocuri de 20 de centimetri.

Inca de la aparitia ei pe scena preselectiilor, juriul format din Andra, Mihai Petre si Andi a ramas blocat. Domnisoara foarte inalta, foarte sexy si foarte blonda le-a acaparat tuturor privirea.

Mihai Petre a intrebat-o daca nu ii este greu pe sandalele cu toc enorm, de 20 de centimetri, putin nedumerit de alegerea fetei. I-a raspuns ca nu sunt incomode si mai apoi a dovedit-o dansand lasciv si foarte provocator la bara.

Vezi aici senzatia editiei trecute a emisiunii ROMANII AU TALENT

Toti barbatii din sala si-au tinut aseara respiratia la numarul frumoasei Adina Gherasim, o bomba sexy in toata regula. Focoasa blonda cu forme apetisante a incins atmosfera si a demonstrat ca este intr-o forma de zile mari printr-un dans la bara fara cusur.

“Totii colegii nostri au avut emotii pentru tine”, a punctat Andi, amuzat, iar Adina a primit trei de “Da” pentru reprezentatia sa spectaculoasa.

Adina Gherasim

Adina Gherasim

Adina Gherasim la Romanii au Talent

Adina Gherasim la Romanii au Talent

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.