Administratia Prezidentiala confirma: Florian Coldea a fost chemat la Cotroceni de presedintele Iohannis

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 13, 2017 12:42

Administratia Prezidentiala confirma: Florian Coldea a fost chemat la Cotroceni de presedintele Iohannis

Administratia Prezidentiala a confirmat ca adjunctul Serviciului Roman de Informatii (SRI), Florian Coldea, a fost chemat la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi, a declarat, vineri, presedintele Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu generalul SRI Florian Coldea.

Totusi, purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei nu a oferit detalii despre discutiile purtate de Klaus Iohannis cu Florian Coldea.

”Pot sa confirm faptul ca presedintele Romaniei Klaus Iohannis l-a chemat la Palatul Cotroceni pe domnul Florian Coldea. A existat o astfel de discutie. Nu am informatii in legatura cu continutul acestei discutii”, a spus Dobrovolschi.

Intrebata de jurnalisti daca Iohannis a cerut informatii suplimentare de la Ministerul de Externe in legatura cu ancheta care il priveste pe Sebastian Ghita, Madalina Dobrovolschi a afirmat ca ”presedintele Romaniei este foarte informat” si ca ”de fiecare data cand exista informatii sensibile, el detine cele mai bune informatii”.

Madalina Dobrovolschi a mai precizat ca intalnirea dintre Klaus Iohannis si Florian Coldea a avut loc joi, 12 ianuarie.

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a dispus, joi, constituirea unei comisii speciale in urma informatiilor aparute in public referitoare la generalul Florian Coldea, iar pana la finalizarea verificarilor acesta este pus la dispozitia sefului SRI, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

SRI precizeaza ca sunt analizate toate circumstantele prezentate public precum si documentele puse la dispozitie de general-locotenent Florian Coldea si reitereaza faptul ca misiunile Serviciului sunt indeplinite ”cu buna credinta, in interesul securitatii nationale si a cetatenilor romani”.

Iti recomandam si: Florian Coldea, adjunctul SRI, suspendat din functie si anchetat de o comisie interna. Coldea, chemat la Cotroceni de Iohannis

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.