-9.7 C
România
17 ianuarie 2021
Examene

ADMITERE 2014 UNIVERSITATEA BUCURESTI – Acte necesare pentru inscrierea la admitere licenta

ADMITERE 2014 UNIVERSITATEA BUCURESTI: Universitatea Politehnica Bucuresti organizeaza in perioada 22 martie – 7 iunie 2014 un program sustinut si gratuit de pregatire in universitate în fiecare sâmbătă, între orele 9:00-13:00, la Matematica si Fizica.

Intr-un comunicat remis de institutie se precizeaza ca perioada de preinscriere online este intre 1 aprilie si 11 iulie 2014. Candidatii preinscrisi online beneficiaza de o reducere de 10% din taxa de inscriere. Taxa de inscrire este de 100 lei.

PERIOADA DE INSCRIERE la admitere licenta este intre 12 si 19 iulie 2014. Inscrierile se fac la sediile facultatilor intre orele 09:00-16:00. PROBELE DE CONCURS au loc in 21 si 22 iulie 2014.

ADMITERE 2014 UNIVERSITATEA BUCURESTI: Test de competenta lingvistica – 18 iulie 2014 – la Facultatea de Inginerie in Limbi Straine (pentru candidatii care nu poseda un certificat de competenta lingvistica)

ADMITERE 2014 UNIVERSITATEA BUCURESTI: Facultăţi la care admiterea se va face pe baza a doua probe scrise

Energetică; Automatică şi Calculatoare; Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei; Transporturi; Inginerie Aerospaţială; Inginerie în Limbi Străine; Ştiinţe Aplicate.

Facultăţi la care admiterea se va face pe baza unei probe orale – interviu si pe baza rezultatelor examenului de bacalaureat
Proba orala – INTERVIU – va fi sustinuta de catre candidat in aceeasi zi cu inscrierea: Inginerie Electrică; Inginerie Mecanică şi Mecatronică; Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice; Ingineria Sistemelor Biotehnice; Ştiinta şi Ingineria Materialelor; Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor; Inginerie Medicală; Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerilor.

ADMITERE 2014 UNIVERSITATEA BUCURESTI – Actele necesare pentru inscriere:

3 fotografii (format 3×4 cm);
diploma sau adeverinta de bacalaureat (original);
foaia matricola eliberata de liceu (original);
copie legalizata a certificatului de nastere;
adeverinta medicala (eliberata de liceu sau de medicul de familie);
fisa de inscriere (se va completa la secretariatul fiecarei facultati).

Stiri pe aceeasi tema

Invatamantul profesional, restart incepand cu anul scolar 2017-2018

Delia Ion

Ministerul Educatiei: 517 scoli functioneaza in Scenariul Rosu, iar elevii invata in sistem online

Cristiana Petrariu Bota

UMF Iasi, actiune de prezentare a ofertei educationale pentru anul universitar 2017-2018

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult