Universitatea din Bucuresti se alatura UBB Cluj si cere demiterea ministrului Educatiei: Actiunile sale au afectat grav sistemul de invatamant superior
Viata bate filmul

ADMITERE 2015 UNIVERSITATEA BUCURESTI. Inscrieri admitere Drept, Geografie, Stiinte Politice, Psihologie, Jurnalism intre 9-18 iulie 2015

ADMITERE 2015 UNIVERSITATEA BUCURESTI. Absolventii de clasa a 12-a au trecut de emotiile aflarii rezultatelor la examenul de BACALAUREAT 2015 si deja intra in febra emotiilor pentru ADMITEREA LA FACULTATE 2015. La Universitatea Bucureşti oferta de ADMITERE 2015 este pentru toate gusturile, insa elevii care au promovat BACALAUREATUL 2015 trebuie sa stie ca o parte dintre facultăţi îşi vor selecta studenţii în urma unui examen de admitere.

ADMITERE 2015 UNIVERSITATEA BUCURESTI. Înscrierile la facultatile din cadrul Universitatii Bucuresti au loc în perioada 9-18 iulie, iar examenele de admitere se susţin în perioada 16-25 iulie şi rezultatele se afişează până pe 28 iulie. Cea mai mare taxă de înscriere este de 330 lei la Facultatea de Drept,

ADMITERE 2015 UNIVERSITATEA BUCURESTI. Totusi, la Universitatea Bucuresti ADMITEREA 2015 la cele mai multe facultati isi aleg studentii in funcţie de media de la examenul de maturitate.

ADMITERE 2015 UNIVERSITATEA BUCURESTI. Mircea Dumitru, rectorul Universităţii din Bucureşti, spune că aici nu sunt diferenţe faţă de admiterea de anul trecut. Pe scurt, la majoritatea facultăţilor se intră pe baza mediei de la Bac şi a unui eseu motivaţional în care candidaţii explică de ce vor să urmeze cursurile respectivei specializări.

ADMITERE 2015 UNIVERSITATEA BUCURESTI. Singurele facultăţi care organizează examen de admitere sunt Facultatea de Psihologie, specializarea psihologie, Facultatea de Matematică-Informatică, Facultatea de Fizică, Facultatea de Ştiinţe Politice, Facultatea de Jurnalism, Facultatea de Chimie şi Facultatea de Drept.

“Anul acesta avem mai puţine locuri la licenţă faţă de anul trecut, însă taxele de şcolarizare nu au crescut şi nici taxele de cămin. Ne aşteptăm ca la Geografie, Limbi Străine şi la Drept să fie şi anul acesta competiţie“, a explicat rectorul.

ADMITERE 2015 UNIVERSITATEA BUCURESTI. Înscrierile au loc în perioada 9-18 iulie, iar examenele de admitere se susţin în perioada 16-25 iulie şi rezultatele se afişează până pe 28 iulie. Cea mai mare taxă de înscriere este de 330 lei la Facultatea de Drept, iar Facultatea de Teologie Ortodoxă, cea de Limbi şi Literaturi Străine şi cea de Psihologie au taxe de înscriere de 250 de lei. La Geografie, taxa de înscriere este de 200 de lei. În rest, taxele variază între 80 şi 150 de lei.

În total, Universitatea din Bucureşti are 4.445 de locuri la buget, la licenţă, cele mai multe fiind alocate facultăţilor de Litere şi Limbi şi Literaturi Străine (aproape 500 la fiecare).

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Cassandra a pus ochii pe Cosmin la o zi dupa ce Robert a sarit gardul

Delia Ion

MATRIMONIALE 4 IULIE 2015. Claudia, o tanara de 27 de ani care nu a cunoscut inca „marea dragoste”

Delia Ion

TRADAREA 20 MARTIE 2015, EPISODUL 93 REZUMAT. Osman nu renunta la ideea razbunarii!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult