Admitere politie 2018
Viata bate filmul

ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE 2016. Inscrieri la Facultatea de Politie, Jandarmi si Pompieri

ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE 2016. Inscrieri la Academia de Politie Al. Ioan Cuza, peste 4.300 de candidati intrand in cursa la examenul de admitere in Academia de Politie. Mnisterul Administratiei si Internelor (MAI) informeaza ca cei mai multi candidati s-au inscris la Facultatea de Politie, dupa care urmeaza facultatile de Jandarmi si Pompieri.

ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE 2016. Peste 4.300 de candidaţi s-au înscris in 2016 la examenul de Admitere la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza. Numarul locurilor disponibile la Academia de Politie este de 795, cu 184 mai multe decât în 2015, informează Ministerul Afacerilor Interne.

ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE 2016. Si anul acesta este concurenta mare la Academia de Politie. Cei mai mulţi dintre candidaţi s-au înscris la Facultatea de Poliţie, unde se înregistrează o concurenţă de peste 12 candidaţi pe loc, în timp ce la facultăţile de Jandarmi şi Pompieri sunt peste 7 candidaţi pe loc.

ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE 2016. Inscrierea la Academia de Politie are loc în zilele de 24 şi 25 iulie, între orele 8,00 – 16,00, la sediul Academiei de Poliţie.

ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE 2016. Până în prezent, candidaţii au parcurs mai multe etape de selecţie, printre care evaluarea psihologică şi vizita medicală, precizează sursa citată.

Te-ar putea interesa si: MApN va schimba normele de recrutare si baremele de selectie in armata

Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, vizata de un scandal de inselaciune

REZULTATE TITULARIZARE 2016. Notele la Titularizare, afisate in 27 iulie 2016. Cum se face repartizarea profesorilor

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. Florin, vedeta si pe parcursul emisiunii MPFM5 de marti

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 48 REZUMAT DE MARTI 20 DECEMBRIE 2016. Fatih o cere in casatorie pe Zeynep insa evenimentul este eclipsat de apropierea unui dezastru

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristina Rotaru, sotia lui Andrei, a dat o replica taioasa tuturor contestatarilor ei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult