Universitatea de Vest din Timisoara: OUG nr.96/2017 va afecta universitatile, masteratele sunt in pericol
Examene

Admitere de toamna la Universitatea de Vest din Timisoara. Cate locuri scoate la concurs UVT

ADMITERE SESIUNEA DE TOAMNA 2015: Universitatea de Vest din Timisoara (UVT) a scos la concurs in cadrul admiterii de toamna un numar de 170 de locuri bugetate și alte 2.200 in regim cu taxa, in cele 11 facultati. Admiterea de toamna la UVT a inceput pe 7 septembrie si se va desfasura pana pe 20 septembrie, informeaza Gazeta din Vest, care mai precizeaza ca pentru un calendar detaliat al fiecarei facultati, cei interesați sunt rugați să acceseze pagina de internet a instituției, www.uvt.ro.

ADMITERE SESIUNEA DE TOAMNA 2015: Oferta Universității cuprinde 73 de specializări, dintre care șase sunt în limbi străine. Acestora li se adaugă și specializările de master, pentru cei care au finalizat deja ciclul licență. „Le recomand absolvenților de liceu să se înscrie cu încredere la Universitatea de Vest din Timișoara. Au siguranța unei diplome cu relevanță pentru momentul în care își vor căuta de lucru, iar oferta noastră acoperă o paletă largă de specializări și este adaptată «la zi» în ceea ce se solicită de către economie și angajatori”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

ADMITERE SESIUNEA DE TOAMNA 2015: Astfel, locurile libere bugetate la nivel de facultate sunt următoarele: Fizică – 45, Chimie, Biologie și Geografie – 21, Litere, Istorie și Teologie: 19, Economie și Administrarea Afacerilor: 18, Muzica și Teatru: 16, Sociologie și Psihologie: 12, Arte și Design: 11, Educație fizică și Sport: 10, Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării: 10, Matematică și Informatică: 8.

ADMITERE SESIUNEA DE TOAMNA 2015: Potrivit conducerii UVT, mai mult de 3.300 de tineri au devenit studenți ai Universității de Vest din Timișoara după prima sesiune de admitere, cu 25% mai mulți decât anul trecut.

Stiri pe aceeasi tema

DEFINITIVAT 2021 – Noile reguli au fost publicate in Monitorul Oficial

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Educatiei: CNEE a publicat rezultatele evaluarii proiectelor de manuale scolare, prima sesiune

Ioana Badulescu

Noul plan-cadru pentru gimnaziu aprobat de Ministerul Educatiei, un compromis lipsit de viziune

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult