Viata bate filmul

ADMITERE DREPT 2016. Anunt pentru candidatii care dau Admitere la Facultatea de Drept

ADMITERE DREPT 2016. Anunt important pentru cei care intentioneaza sa sustina Admiterea la Facultatea de Drept. Este vorba despre Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi, care aduce o serie de precizari privind examenul de Admitere la Facultatea de Drept. Potrivit UAIC, testul de Admitere la Drept va fi sustinut in data de 26 iulie, iar intrarea candidatilor in sali se va face in intervalul 10:00 – 10:30, doar pe baza cartii de identitate, nefiind necesara prezentarea adeverintei eliberata la inscrierea dosarului.

ADMITERE DREPT 2016. Candidatilor li se interzice accesul in sala cu orice dispozitiv care permite comunicarea sau stocarea si redarea de date, cei care incalca regula fiind eliminati. Durata examenului la Facultatea de Drept este de doua ore. Candidatii sunt rugati sa aiba cu ei cel putin doua instrumente de scris identice cu cerneala albastra, nefiind admise pixuri cu mina si nici pixuri cu nuante diferite de albastru.

ADMITERE DREPT 2016. Repartizarea candidatilor pe sali se va afisa pe 25 iulie 2016, la panoul facultatii de la intrarea in Corpul A al Universitatii Al. Ioan Cuza, pe site-ul facultatii http://www.laws.uaic.ro, la avizierul facultatii, precum si pe usile salilor de concurs.

ADMITERE 2016 LA SNSPA

Iata anuntul postat pe site-ul Facultatii de Drept din Iasi.

În atenția candidaților înscriși la concursul de admitere (studii de LICENŢĂ): informaţii susţinere test din data de 26 iulie 2016 (intrarea candidaților în săli, durata examenului, repartizarea candidaților pe săli etc.)

1. Intrarea candidaților în săli se va realiza în intervalul 10.00-10.30, DOAR pe baza cărții de identitate – deoarece este necesară confruntarea cu poza de pe actul de identitate și verificarea CNP-ului! Nu se permite accesul în sală pe baza niciunui alt document! Nu este necesară prezentarea adeverinței eliberată la înscrierea dosarului!

2. ESTE INTERZISĂ DEȚINEREA, ÎN SALA DE EXAMEN, PE TOATĂ DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI, A ORICĂRUI DISPOZITIV CARE PERMITE COMUNICAREA LA DISTANȚĂ SAU STOCAREA ȘI REDAREA DATELOR/INFORMAȚIILOR! Încălcarea acestei reguli atrage eliminarea din concurs!

3. Durata examenului este de 2 ore. Candidații pot avea asupra lor o sticlă cu apă!
4. Candidații sunt rugați să aibă cu ei cel puțin 2 instrumente de scris identice cu CERNEALĂ ALBASTRĂ (nu se admit pixuri cu mină și nici pixuri cu nuanțe diferite de albastru)!
5. Repartizarea candidaților pe săli se va afișa în cursul zilei de 25 iulie 2016 (la panoul facultății de la intrarea în Corpul A al Universității, pe site-ul facultății http://www.laws.uaic.ro, la avizierul facultății, precum și pe ușile sălilor de concurs). Vă rugăm sa vă prezentați din timp pentru a identifica sala unde sunteți repartizat! 

Related posts

KOSEM EPISODUL 61 REZUMAT, 3 IANUARIE 2018

Delia Ion

EXATLON 5 MARTIE 2018. Live Online Kanal D. Faimosii si Razboinicii, momente tensionate in editia de luni

Ioana Badulescu

MPFM 25 AUGUST 2015. Doamna Andreea refuza sa-i fie alaturi lui Elly la marea finala

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult