Ministrul Educatiei a explicat de ce s-au redus locurile bugetate la mai multe universitati de stat: Este o repartizare preliminara
Examene

ADMITERE UMF 2018: Fiica ministrului Educatiei a picat examenul la Facultatea de Medicina din Cluj

Fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, Teodora, a fost declarată respinsă în urma examenului de admitere susţinut la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, unde a obţinut nota 7,47, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit site-ului UMF Cluj-Napoca, unde au fost publicate rezultatele examenului de admitere susţinut miercuri, Teodora Popa a obţinut nota 7,47, ultima medie de admitere la buget la Facultatea de Medicină fiind 8,14.

Potrivit unui comunicat al UMF Cluj-Napoca transmis joi, la examenul de admitere din acest an au concurat, în total, 1.800 de candidaţi pentru 650 de locuri bugetate și 318 de locuri cu taxă. La Medicină au fost 827 candidați înscriși pe 300 de locuri, concurența fiind de 2,70/loc, prima notă la locuri bugetate fiind 10, iar ultima notă 8,14. La locurile cu taxă la Medicină prima notă cu care s-a intrat a fost 9,37, iar ultima notă 7,94.

Teodora Popa, absolventă a Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” din Suceava, a obţinut media 9,26 la Bacalaureat.

Stiri pe aceeasi tema

BACALAUREAT 2016: Sesiune speciala de Bacalaureat intre 14 si 27 mai 2016

Cristiana Petrariu Bota

CLASA PREGATITOARE 2016. CLASA ZERO. Ce se intampla in scolile din Romania in noul AN SCOLAR 2015-2016

Cristiana Petrariu Bota

BACALAUREAT 2017. Modificari la examenul de BAC din 2017, simularile vor avea o noua structura

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult