Universitatea din Bucuresti se alatura UBB Cluj si cere demiterea ministrului Educatiei: Actiunile sale au afectat grav sistemul de invatamant superior
Examene

ADMITERE UNIVERSITATEA BUCURESTI 2017. Cazare gratuita pentru candidati in caminele UBB in perioada inscrierilor

ADMITERE UNIVERSITATEA BUCURESTI 2017. Universitatea din Bucureşti asigură în premieră cazare gratuită în căminele proprii candidaţilor la admiterea din acest an, pentru cel mult trei nopţi, în limita locurilor disponibile, înscrierile la facultăţile instituţiei de învăţământ superior fiind organizate perioada 6 – 25 iulie, iar data limită de afişare a rezultatelor este 29 iulie, anunţă reprezentanţii UBB.

Astfel, înscrierile la facultăţile Universităţii din Bucureşti se realizează în perioada 6 – 25 iulie, iar data limită de afişare a rezultatelor este 29 iulie.

„Candidaţii la admiterea 2017 se pot înscrie la secretariatele facultăţilor Universităţii din Bucureşti şi ca o altă premieră, după aceea privind cazarea gratuită a celor care vor să dea admitere la UB, candidaţii Facultăţii de Ştiinţe Politice au o facilitate suplimentară – posibilitatea de a se înscrie online (www.fspub.unibuc.ro/admitere). n premieră, Universitatea din Bucureşti oferă candidaţilor la admitere (licenţă, master, doctorat) cazare gratuită în căminele proprii, în limita locurilor disponibile, pentru maxim trei nopţi’, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei Mirabela Amarandei.

Afla aici totul despre examene

Formalitălile pentru cazare se fac la administraţia căminelor, în baza legitimaţiei de concurs şi a actului de identitate. Mai multe informaţii despre cazare pot fi solicitate la nr. de telefon: 021 307 73 28 / 021 307 73 30 sau pe adresa de e-mail: cazare@rectorat.unibuc.ro.

Actele necesare pentru înscrierea la admiterea 2017 pot fi consultate pe site-ul Univeristăţii, la fel şi taxele de înscriere.

La admiterea din acest an, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu, licenţă şi masterat peste 7.800 de locuri la buget.

Universitatea din Bucureşti se poziţiopnează pe primul loc în România în Clasamentul QS al universităţilor, recent publicat, cu poziţia 701-750 în clasamentul general.

Stiri pe aceeasi tema

Facultate online, camine ocupate pe jumatate. Asa a inceput noul an universitar. Prorector Universitatea Bucuresti: Cursurile incep in conditii grele

Cristiana Petrariu Bota

Scoala ar putea incepe de la 1 octombrie cu prezenta fizica in unitatile de invatamant. Decizia este discutata in Guvern

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Educatiei anunta noi materii optionale pentru elevi in anul scolar 2021-2022

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult