IT/Stiinta

ADN-ul uman detine un mesaj secret, releva un studiu

In ADN-ul uman a fost codat un mesaj secret de origine necunoscuta, potrivit unui studiu realizat de oamenii de stiinta din Kazahstan. Descoperirea este una neasteptata si ridica numeroase semne de intrebare cu privire la procesul de creatie, dar si la manipularea genetica la care a fost supus omul de-a lungul timpului.

Studiul a fost realizat de catre doi oameni de stiinta din Kazahstan, Vladimir I. shCherbak si Maxim A. Makukov. Cei doi specialisti, au ajuns la concluzia ca ADN-ul uman detine un cod matematic complex, care nu poate fi descifrat in prezent. Pornind de la aceasta descoperire, se vehiculeaza ca acest cod sau mesaj secret a fost implementat in ADN-ul uman in urma cu cateva zeci de mii de ani, probabil de catre o entitate extraterestra.

Pe de alta parte, acest cod poate fi semnatura creatorului si doar atunci cand omul va ajunge la un anumit nivel al dezvoltarii va putea sa-l descifreze si astfel sa afle adevarul despre originea sa.

De asemenea, cei doi oameni de stiinta au mai declarat ca atunci cand genomul este rescris in mod corespunzator, mesajul se transmite din generatie in generatie pentru o perioada nelimitata. Adica fiecare descendent al omului va purta, fie ca vrea sau nu, acest mesaj.

Descoperirea sugereaza ca undeva in trecutul indepartat omul a suferit anumite interventii genetice din exterior. Este posibil ca o civilizatie extraterestra, sa fi facut anumite modificari in structura ADN-ului uman si atunci si-a pus semnatura pe noua creatie.

Secretele ADN-ului uman

ADN-ul uman prezinta si alte secrete. De exemplu, s-a stabilit ca are o vechime de peste 10 miliarde de ani, in conditiile in care Terra s-a nascut in urma cu aproximativ 4,5 miliarde de ani. De aici se poate deduce ca initial a fost creat ADN-ul si apoi a fost plantat in diferite zone ale Universului, printre care si planeta noastra.

Genomul uman contine 23 de perechi de cromozomi formati din patru elemente: hidrogen, azot, oxigen si carbon, elemente in care cercetatorii au descoperit ca sta ascuns secretul antic al creatiei.

ADN-ul poate fi programat de la distanta cu ajutorul unor sunete folosite la o anumita frecventa.

ADN-ul uman nu este responsabil doar pentru construirea corpului, ci este un bun mediu pentru stocarea datelor informationale. De aici a mai fost un singur pas spre descoperirea faptului ca ADN-ul uman are un comportament straniu si imita extrem de bine gramatica unei limbi.

Stiri pe aceeasi tema

Samsung renunta la autentificarea cu amprenta pentru viitorul model Galaxy S9

Delia Ion

Romanul Teodor Chirica a fost numit presedinte al Forumului Atomic European

Cristiana Petrariu Bota

Un cod de etica in stiinta, pe masa discutiilor la intalnirea World Economic Forum de la Davos

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult