ADONIS CRASH BOOM, ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. Semifinala 1 Romanii au Talent

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 29, 2016 22:10

ADONIS CRASH BOOM, ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. Semifinala 1 Romanii au Talent

ADONIS CRASH BOOM, ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. Adonis Crash Boom este un american care a dansat in Times Square si in Las Vegas. Adonis concureaza in prima semifinala Romanii au Talent de vineri, 29 aprilie 2016. La preselectiile Romanii au Talent 2016 a reusit sa impresioneze cu un numar de dans modern. In prima Semifinala LIVE Romanii au Talent 2016, Adonis aparut pe scena la bustul gol!

„Pune tricoul pe tine”, l-au prezentat Smiley si Pavel Bartos pe Adonis, inainte sa intre pe scena Romanii au talent 2016 – Semifinala 1. De la preselectii, Adonis a mai invatat un pic de romana, inclusiv sa spuna „Publicitate”.

ADONIS CRASH BOOM, ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. Adonis facut gimnastica intr-un centru de specialitate de Bronx, iar la 18 ani a inceput cu street performing in Times Square si a fost remarcat de patronii unui club din Miami, care l-au angajat. Dupa 2 ani petrecuti in Miami, a plecat sa danseze in Las Vegas.

Iti recomandam si: ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA 1 LIVE ONLINE. Cum este prima semifinala Romanii au Talent

LAURA BRETAN MERGE DIRECT IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016! A primit super Butonul de Aur!

ADONIS CRASH BOOM, ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. Dorinta de a reusi a mostenit-o de la mama lui, care lucreaza ca life coach. Adonis se considera un adevarat entertainer si isi doreste sa aiba posibilitatea de a investi bani in community center-ul in care a invatat gimnastica.

VEZI MOMENTUL LUI ADONIS CRASH BOOM DIN PRESELECTIILE ROMANII AU TALENT 2016

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.