5.9 C
România
10 decembrie 2022
Viata bate filmul

ADONIS CRASH BOOM, ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. Semifinala 1 Romanii au Talent

ADONIS CRASH BOOM, ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. Adonis Crash Boom este un american care a dansat in Times Square si in Las Vegas. Adonis concureaza in prima semifinala Romanii au Talent de vineri, 29 aprilie 2016. La preselectiile Romanii au Talent 2016 a reusit sa impresioneze cu un numar de dans modern. In prima Semifinala LIVE Romanii au Talent 2016, Adonis aparut pe scena la bustul gol!

„Pune tricoul pe tine”, l-au prezentat Smiley si Pavel Bartos pe Adonis, inainte sa intre pe scena Romanii au talent 2016 – Semifinala 1. De la preselectii, Adonis a mai invatat un pic de romana, inclusiv sa spuna „Publicitate”.

ADONIS CRASH BOOM, ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. Adonis facut gimnastica intr-un centru de specialitate de Bronx, iar la 18 ani a inceput cu street performing in Times Square si a fost remarcat de patronii unui club din Miami, care l-au angajat. Dupa 2 ani petrecuti in Miami, a plecat sa danseze in Las Vegas.

Iti recomandam si: ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA 1 LIVE ONLINE. Cum este prima semifinala Romanii au Talent

LAURA BRETAN MERGE DIRECT IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016! A primit super Butonul de Aur!

ADONIS CRASH BOOM, ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. Dorinta de a reusi a mostenit-o de la mama lui, care lucreaza ca life coach. Adonis se considera un adevarat entertainer si isi doreste sa aiba posibilitatea de a investi bani in community center-ul in care a invatat gimnastica.

VEZI MOMENTUL LUI ADONIS CRASH BOOM DIN PRESELECTIILE ROMANII AU TALENT 2016

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 SEPTEMBRIE. Mihai s-a cuplat cu Mihaela doar pentru voturi? Alexandra, reactie dura in direct

Lucy Ionesco

PROGRAM BANCI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU BRD, BCR, RAIFFEISEN DE SF. ANDREI SI ZIUA NATIONALA

Lucy Ionesco

BRAVO AI STIL 15 MARTIE 2017. Denisa vs Marisa, ironii pe banda rulanta

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult