Adrian Ionut Eftimie l-a denuntat pe Bogdan Olteanu. Eftimie a fost condamnat in dosarul Petrom in care Vantu a primit 6 ani inchisoare

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 29, 2016 10:20

Adrian Ionut Eftimie l-a denuntat pe Bogdan Olteanu. Eftimie a fost condamnat in dosarul Petrom in care Vantu a primit 6 ani inchisoare

Adrian Ionut Eftimie este cel care l-a denuntat pe viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, la procurorii anticoruptie. Adrian Eftimie le-a spus procurorilor DNA ca el i-ar fi dus lui Bogdan Olteanu un milion de euro chiar la sediul PNL, bani veniti din partea lui Sorin Ovidiu Vantu, scrie Flux 24. De precizat ca Eftimie este unul dintre apropiatii lui SOV.

Adrian Eftimie (foto stanga) a fost condamnat in urma cu o saptamana in dosarul Petrom Service, dosar in care Sorin Ovidiu Vântu a primit 6 ani de inchisoare. El le-a spus procurorilor DNA ca personal i-a dus un milion de euro lui Bogdan Olteanu la sediul PNL din partea lui Sorin Ovidiu Vantu, bani pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Iti recomandam: Cum a ajuns Bogdan Olteanu sa fie retinut de DNA

Ionut Eftimie este fiul lui Ion Eftime, fost administrator la Realitatea Media si Liei Licanescu – Eftime. Ionut Eftime a fost actionar la Splendid Media, o firma de publicitate a lui Sorin Ovidiu Vantu. Ionut a infiintat postul Alpha Tv. Acum, Adrian Ionut Eftime este ginerele actualului primar de Pitesti, Cornel Ionica (PSD), mai noteaza Flux 24.

Amintim ca viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Bogdan Olteanu, a fost retinut de DNA, in noaptea de joi spre vineri, pentru trafic de influenta in dosarul lui Sorin Ovidiu Vantu. Bogdan Olteanu ar fi primit suma de 2 mil. euro de la Vantu pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu viceguvernator al Deltei Dunarii, dar si sprijin politic.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.