Adrian Manolache, seful Loteriei Romane, a demisionat. Institutia este urmarita penal

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 11, 2015 12:58

Adrian Manolache, seful Loteriei Romane, a demisionat. Institutia este urmarita penal

Adrian Manolache, seful Loteriei Romane, Adrian Manolache, a demisionat de la conducerea institutiei, demisia sa fiind acceptata deja de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, transmit televiziunile de stiri. Demisia lui Adrian Manolache vine in contextul in care Loteria Romana este urmarita penal, intr-un dosar privind desfasurarea fara licenta si autorizari a unor activitati de jocuri de noroc de tip slot-machine. Prejudiciul adus de Loteria Romana s-ar ridica la peste 100 de milioane de euro.

Adrian Manolache conducea Loteria Romana din 2013. Ancheta in care Loteria Romana (CNLR) si trei persoane juridice sunt urmarite penal pentru desfasurarea fara licenta sau autorizatie de activitati in domeniul jocurilor de noroc este la inceput, procurorii urmand sa audieze toti fostii sefi ai CNLR din 2004 si pana in prezent.

Potrivit anchetatorilor Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, joi a fost audiat directorul Directiei Juridice din CNLR. Sursele citate nu au oferit detalii despre declaratia data de acesta, dar au mentionat ca in continuare vor fi audiati actuali si fosti angajati din directiile CNLR, precum si fosti si actuali functionari din Ministerul de Finante.

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6.200 de aparate fiind puse sub sechestru, intr-un depozit, potrivit unor surse judiciare.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.