Adrian Mutu a divortat de Consuelo in secret. S-a intamplat in urma cu un an si jumatate

Corina Alexandru
By Corina Alexandru martie 5, 2015 00:11

Adrian Mutu a divortat de Consuelo in secret. S-a intamplat in urma cu un an si jumatate

Adrian Mutu a reusit sa pastreze secret divortul de ultima sa sotie timp de un an si jumatate, desi presa de scandal dadeau ca sigura despartirea inca de anul trecut. Dupa 9 ani de casnicie alaturi de Consuelo, acum s-a confirmat ca fotbalistul Adrian Mutu a divortat de sotia lui, Consuelo, in 2013. Adrian Mutu are 3 copii, un fiu, Mario, cu prima fosta sotie, Alexandra Dinu, si doua fete, Adriana si Maya, cu a doua fosta sotie, Consuelo, toti trei ramanand in grija mamelor.

Astfel se infirma ipoteza ca reintoarcerea fotbalistului in Romania, la Petrolul Ploiesti si ca noua sa prietena ar fi stat la baza separarii dintre cei doi soti. In realitate, cuplul a semnat actele de divort in 2013, Consuelo reluandu-si numele de Gomez si obtinand custodia fetelor, pe care Adrian Mutu le poate vedea oricand.

Citeste si: Dezvaluiri controversate despre Adi Mutu, facute de un fost prieten

Nu s-a pus nici problema stabilirii unei pensii alimentare, fotbalistul urmand sa le dea celor doua fiice cati bani va dori, si nici a vreunui scandal legat de motivele despartirii, cauza principala fiind instrainarea celor doi.

Adrian Mutu traieste in prezent o poveste de dragoste cu o frumoasa bruneta din Timisoara, Sandra Bachici, fosta Miss Romania 2010.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.