Politica

Adrian Nastase, despre criza imigrantilor: S-ar putea ca teatrul de operatiuni sa se mute in Europa

Fostul premier Adrian Nastase a scris, pe blogul sau, un material prin care atrage atentia ca frustrarile si discriminarea de care se vor lovi imigrantii ajunsi in Europa, vor duce, pe viitor, la situatii explozive si atrage atentia ca este foarte posibil ca „teatrul de operatiuni” sa se mute pe continentul nostru.

Va prezentam mai jos materialul integral publicat de Adrian Nastase pe blogul sau personal.

„Europa a devenit un fel de Corabie a lui Noe pentru numerosi imigranti veniti din alte colturi ale planetei. In mod paradoxal, ideea americanilor de a duce democratia in tarile arabe a facut ca multi din locuitorii de acolo, mai ales dupa „primavara araba”, sa caute „democratia” in Europa si, mai ales, in Germania.

De ce Romania nu va putea evita problema refugiatilor

Romania isi intareste masurile de securitate la frontiera cu Serbia pentru a evita riscurile de atragere intr-un flux migrationist

Probabil ca printre cei sositi se vor fi gasind si simpatizanti sau membri ai Statului Islamic. Ceea ce imi aduce aminte, intr-un fel, de modul in care chinezii au distrus imperiul mongol. Oricum, frustrarile ulterioare ale celor care vor simti pe pielea lor ostracizarea si discriminarea in Europa, vor duce, in viitor, la situatii explozive.

S-ar putea ca „teatrul de operatiuni” sa se mute pe continent. Care este solutia? E greu de gasit. Cutia Pandorei a fost deschisa”, a scris Nastase.

Articole asemănătoare

ALEGERI PSD: Dragnea si-a lansat candidatura la sefia PSD. Vezi ce a declarat

Lucy Ionesco

Romania, rosie de la Prut pana la Tisa. Alina Gorghiu va ramane in istorie pentru declaratia din seara alegerilor

Lucy Ionesco

Negocieri dure pe motiune. Digi 24: Unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit un milion de euro sa nu vina in plen

Lucy Ionesco