5.9 C
România
29 octombrie 2020
Viata bate filmul

ADRIAN STANESCU, VOCEA ROMANIEI 2015. VIDEO. Purple Rain a sunat magnific in interpretarea lui Adi!

ADRIAN STANESCU, VOCEA ROMANIEI 2015: Purple Rain a fost la VOCEA ROMANIEI intr-o interpretare magnifica: ADRIAN STANESCU. Trei scaune s-au intors pentru Adi, trei antrenori de la VOCEA ROMANIEI dorindu-l in echipa sa. S-au intors pentru ADRIAN STANESCU Loredana Groza, Marius Moga si Tudor Chirila. Doar Smiley nu s-a intors pentru Adi, care s-a gandit de acasa cu cine va merge mai departe.

ADRIAN STANESCU este din Buftea si a reusit sa impresioneze publicul si antrenorii de la VOCEA ROMANIEI. Doar Smiley nu si-au intors scaunele.

ADRIAN STANESCU, VOCEA ROMANIEI 2015: „Imi place vocea ta, ai un timbru cu o textura aparte care patrunde direct in suflet. Dupa cum vezi, te vreau in echipa mea”, i-a spus Loredana Groza, care l-a intrebat de a cantat cu ochii inchisi.

LARISA CIORTAN, VOCEA ROMANIEI 9 octombrie 2015: Vocea pe care se lupta Moga, Smiley, Loredana si Tudor Chirila

„Am vrut sa-mi creez o lume a mea. Am mai cantat pe scene, dar nu atat de mare. Cant intr-o trupa Pierde Vara, sunt vocalist de 3 ani”, a mai spus ADRIAN STANESCU.

ADRIAN STANESCU, VOCEA ROMANIEI 2015: „Recunosc ca te vreau in echipa mea, ai putea sa ajungi foarte departe. Va fi distractie, sa faci lucrurile cu placere”, a spus Tudor Chirila.

„Adi, tu ai o voce foarte buna de radio, ar putea sa fie doar piese de-ale tale si sa transmiti mesaje personale. Fiecare om adapteaza piesele. A sunat intr-un fel, mi-ar placea sa faci parte din echipa mea, in care nu e distractie, dar e succes”, a spus Moga.

La final, Adrian Stanescu l-a ales pe Tudor Chirila. „M-am gandit de acasa si l-am ales pe Chirila”, a spus Adi.


Vocea Romaniei – sezonul 5: Adrian Stanescu – Purple Rain pe vocearomaniei.protv.ro

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 45 REZUMAT, 2 MAI 2016. Cihan redevine administratorul holdingului sischimba balanta rivalitatii cu Harun

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 APRILIE 2016. Loredana a aruncat cu piatra catre o colega de competitie fara a se uita in propria ograda

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 126 REZUMAT, 17 AUGUST 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult