Viata bate filmul

ADRIAN STANESCU, VOCEA ROMANIEI 2015. VIDEO. Purple Rain a sunat magnific in interpretarea lui Adi!

ADRIAN STANESCU, VOCEA ROMANIEI 2015: Purple Rain a fost la VOCEA ROMANIEI intr-o interpretare magnifica: ADRIAN STANESCU. Trei scaune s-au intors pentru Adi, trei antrenori de la VOCEA ROMANIEI dorindu-l in echipa sa. S-au intors pentru ADRIAN STANESCU Loredana Groza, Marius Moga si Tudor Chirila. Doar Smiley nu s-a intors pentru Adi, care s-a gandit de acasa cu cine va merge mai departe.

ADRIAN STANESCU este din Buftea si a reusit sa impresioneze publicul si antrenorii de la VOCEA ROMANIEI. Doar Smiley nu si-au intors scaunele.

ADRIAN STANESCU, VOCEA ROMANIEI 2015: „Imi place vocea ta, ai un timbru cu o textura aparte care patrunde direct in suflet. Dupa cum vezi, te vreau in echipa mea”, i-a spus Loredana Groza, care l-a intrebat de a cantat cu ochii inchisi.

LARISA CIORTAN, VOCEA ROMANIEI 9 octombrie 2015: Vocea pe care se lupta Moga, Smiley, Loredana si Tudor Chirila

„Am vrut sa-mi creez o lume a mea. Am mai cantat pe scene, dar nu atat de mare. Cant intr-o trupa Pierde Vara, sunt vocalist de 3 ani”, a mai spus ADRIAN STANESCU.

ADRIAN STANESCU, VOCEA ROMANIEI 2015: „Recunosc ca te vreau in echipa mea, ai putea sa ajungi foarte departe. Va fi distractie, sa faci lucrurile cu placere”, a spus Tudor Chirila.

„Adi, tu ai o voce foarte buna de radio, ar putea sa fie doar piese de-ale tale si sa transmiti mesaje personale. Fiecare om adapteaza piesele. A sunat intr-un fel, mi-ar placea sa faci parte din echipa mea, in care nu e distractie, dar e succes”, a spus Moga.

La final, Adrian Stanescu l-a ales pe Tudor Chirila. „M-am gandit de acasa si l-am ales pe Chirila”, a spus Adi.


Vocea Romaniei – sezonul 5: Adrian Stanescu – Purple Rain pe vocearomaniei.protv.ro

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2016. Afla ce ti-au prescris astrele pentru ziua de marti!

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 93 REZUMAT, 14 MAI 2015. Sila si Boran o incurajeaza pe Bedar inainte de operatie

Delia Ion

MPFM SEZON 4. Relatia Cristian-Elly pusa la incercare de o presupusa fana a concurentului

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult