14.2 C
România
25 februarie 2021
Bursa de Valori Bucuresti
Economie

Adrian Tanase este noul director general al Bursei de Valori Bucuresti

Adrian Tanase a fost numit director general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) pentru un mandat de 4 ani, dupa demisia polonezului Ludwik Sobolewski la sfarsitul lunii octombrie. Functia va fi preluata de Adrian Tanase dupa ce va primi aprobarea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).  

„Numirea lui Adrian Tănase în funcţia de director general intră în vigoare începând cu data la care numirea este aprobată de către ASF în conformitate cu prevederile Regulamentului 2/2006 privind pieţele reglementate şi sistemele alternative de tranzacţionare, cu modificările şi completările ulterioare şi Regulamentului 14/2015 privind evaluarea şi aprobarea membrilor structurii de conducere şi a persoanelor care deţin funcţii-cheie în cadrul entităţilor reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiară, cu modificările şi completările ulterioare”, precizeaza BVB intr-un comunicat transmis presei.

Adrian Tanase este directorul de investitii al NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii Pilon 2 din Romania.

Mandatul de director general interimar a fost detinut de Marius-Alin Barbu, acesta urmand a reveni, dupa numirea lui Tanase, la functia de director general adjunct.

Stiri pe aceeasi tema

Judetele din Romania in care se castiga cel mai bine

Cristiana Petrariu Bota

Schimbari la TAROM. Ministerul Transporturilor anunta inlocuiri din functii pe partea comerciala

Cristiana Petrariu Bota

Termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Romtelecom, prelungit pana in 21 noiembrie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult