Adrian Vasilescu, BNR
Breaking News Social

Adrian Vasilescu: Nu mai umblu cu bani in buzunar, sunt cei mai periculosi cand e vorba de raspandirea unei molimi

Adrian Vasilescu, consultant de strategie la BNR, a declarat ca banii sunt cei mai periculoşi când este vorba de răspândirea unei molime. Într-o intervenţie la un post de televiziune, Adrian Vasilescu a precizat că a făcut o singură provizie în această perioadă, de bani pe card. 

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoşi când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunţat la cash. În rest, e o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă şi nici nu ştii când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poţi să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni şi mai departe?”, a spus Adrian Vasilescu, la Digi 24.

El a explicat că banii sunt, sub acest aspect, murdari, dar ei pot fi spălaţi cu apă şi săpun, pentru că bancnotele sunt de plastic.

De asemenea, Vasilescu a afirmat că la Banca Naţională există o maşină care verifică dacă există bani falşi, scoate din circulaţie bancnotele deteriorate şi le sortează pe categorii, dar nu le spală.

Stiri pe aceeasi tema

Inflatia a atins recordul ultimilor cinci ani. INS: Media generala a scumpirilor a urcat in aprilie la 5,2%

Ioana Badulescu

Salarii platite mai devreme de Sfanta Maria. Lista cu categoriile de angajati care vor primi bani in avans, publicata in Monitorul Oficial

Ioana Badulescu

Procurorii DNA cer arestarea Elenei Udrea. Biroul Perlament se intruneste joi, de la 12.00

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult