Adriana Saftoiu anunta ca nu candideaza la Primaria Sectorului 6 si face apel sa se desemneze candidatul cat mai repede

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 22, 2016 11:50

Adriana Saftoiu anunta ca nu candideaza la Primaria Sectorului 6 si face apel sa se desemneze candidatul cat mai repede

Prim-vicepresedintele PNL, Adriana Saftoiu, a anuntat, marti, ca nu candideaza la Primaria Sectorului 6. Intr-o interventie la RFI, Adriana Saftoiu a precizat ca a fost luata in calcul, insa a explicat nu se considera omul potrivit pentru o astfel de pozitie si a facut apel ca partidul sa desemneze candidatul pe Sectorul 6 cat mai repede.

“Nu, cred că rămâne la decizia partidului cine va candida acolo, eu sper ca în această săptămână să se facă desemnarea, pentru că într-adevăr, e nevoie să se intre în teren în Sectorul 6, dar nu cred că va fi vorba despre mine. Am fost luată în calcul, dar merg pe principiul omul potrivit la locul potrivit”, a declarat Saftoiu.

In opinia Adrianei Saftoiu, simplul fapt ca poate atrage niste voturi nu o recomanda ca s-ar pricepe la ce ar avea de facut ca primar. Ea a adaugat ca sunt candidati mai doritori sa ocupe functia de primar la Sectorul 6 si in consecinta li se va da o sansa.

Citeste si: Ce diferenta este intre sondajele PSD si PNL pe Bucuresti

“Simplul fapt că cineva poate să atragă nişte voturi nu e neapărat o garanţie că se pricepe la ceea ce urmează să facă. Sigur, asta nu înseamnă că nu poţi învăţa, dar dacă în acest moment în partid sunt candidaţi mult mai buni sau mai doritori sau cu mai multă expertiză în administraţie, eu cred că trebuie să le dăm o şansă””, a mai declarat prim-vicepresedintele PNL, la RFI.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.