Adriana Saftoiu: PNL nu e mai prejos decat PSD. Sper ca multi sa se abtina sa il mai atace pe Dragnea. Sustinem ce vrea conducerea

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu februarie 2, 2018 11:04
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Adriana Saftoiu: PNL nu e mai prejos decat PSD. Sper ca multi sa se abtina sa il mai atace pe Dragnea. Sustinem ce vrea conducerea

Deputata PNL Adriana Saftoiu a lansat o serie de critici dure la adresa partidului din care face parte, dupa votul de ieri in care au fost desemnati cei care vor ocupa functii in Parlament in noua sesiune parlamentara. “PNL nu e mai prejos decat PSD. Sper ca multi sa se abtina sa il mai atace pe Dragnea. Sustinem ce vrea conducerea”, a comentat Adriana Saftoiu pe pagina sa de Facebook, cu referire la impartitul functiilor.

„Tot caut un cuvant potrivit după ziua de astazi, mai ales dupa ce s-a întâmplat în grupul PNL de la Senat (la deputaţi încă a fost parfum), şi încă nu îl gasesc. Am auzit astăzi ca nu se voteaza oamenii dupa competenţe, ci e vot politic. Adică, votul politic nu ia în considerare competenţa, ci preferinţa şefului. Se repetă şi se repetă istoria“, a scris Adriana Săftoiu, pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, deputata PNL arată faptul că atitudinea la care apelează actuala conducere a PNL e similară cu cea din psd, unde Liviu Dragnea decide cine primeşte funcţii şi cine nu.

„Sper ca mulţi să se abţină să îl mai atace pe Dragnea cu argumentul că îşi pune în funcţii doar supuşii. Nici o diferenţa! Conform unui coleg, «susţinem» ce vrea conducerea. Nu e tristeţe, e jale mare! Iar cea mai mare dezamăgire a mea a fost lipsa de demnitate. Sa vina 22 să îţi spună ca te-au votat, când la număratoare au fost 12? Da, aveţi dreptate când nu vedeţi diferenţa“, a mai afirmat Săftoiu.

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan rămane liderul deputaţilor liberali, după ce a fost realeasă de conducerea partidului cu 47 de voturi, în vreme ce contracandidata sa, Adriana Săftoiu, a obţinut doar 12. De asemenea, senatorul daniel Zamfir a fost înlocuit de Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al Comisiei economice din Senat.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.