Adriana Saftoiu, varianta luata in calcul de PNL la Primaria Generala, dupa refuzul lui Predoiu de a candida

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 12, 2016 14:18

Adriana Saftoiu, varianta luata in calcul de PNL la Primaria Generala, dupa refuzul lui Predoiu de a candida

Adriana Saftoiu ar fi varianta luata in calcul de PNL la Primaria Generala, dupa refuzul lui Catalin Predoiu de a intra in cursa electorala din iunie. PNL trebuie sa decida marti cine va fi candidatul partidului la Primaria Capitalei, dupa retragerea de luni a lui Ludovic Orban, anchetat de DNA.

Conducerea PNL s-a intrunit in sedinta, dar a discutat si la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis despre acest subiect. Potrivit unor surse politice, Klaus Iohannis ar fi recomandat un candidat din interiorul PNL la Primaria Generala.

Prima optiune a fost Catalin Predoiu, liderul filialei Bucuresti, numai ca acesta nu a acceptat sa intre in cursa electorala.

Iti recomandam si: Sedinta BPN a PNL in care se stabileste candidatul pentru Primaria Generala s-a amanat, dupa ce Predoiu ar fi refuzat sa candideze

PSD, ALDE si UNPR ar lua in calcul posibilitatea de a o inlocui pe Firea cu Tariceanu

In consecinta, varianta luata in calcul de liberali este Adriana Saftoiu, care a fost testata in sondajele din februarie in baza carora s-a luat decizia desemnarii lui Orban si in care s-a clasat pe locul trei.

Situatia va fi clarificata in sedintele PNL programate marti seara. La ora 17.00 se reuneste comisia de unificare a partidului, iar la ora 18.00, Biroul Politic National (BPN).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.