Adriana si Valentin, castigatori Mireasa pentru Fiul Meu sezonul 5, intr-o noua postura

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 15, 2016 15:51

Adriana si Valentin, castigatori Mireasa pentru Fiul Meu sezonul 5, intr-o noua postura

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Adriana si Valentin, castigatorii competitiei Mireasa pentru Fiul Meu, sezonul 5, au aparut intr-o noua postura. Dupa ce s-au instalat la casa lor cu tot ce aveau nevoie, Adriana si Valentin s-au apucat de treburi importante. Recent si-au deschis un canal propriu pe Youtube, unde au promis ca vor posta lucruri importante din viata lor si s-au tinut de cuvant.

Astfel, domnul si doamna T s-au apucat de bucatarit. Adriana a pregatit reteta ei de fursecuri, iar Valentin nu s-a ;asat mai prejos si a preparat cosulete din tarte cu budinca si fructe. Adriana a prezentat reteta sa de fursecuri intr-un videoclip realizat de Valentin. Ce a iesit, puteti vedea mai jos.

Dupa ce Adriana a terminat fursecurile, Valentin s-a pus si el pe bucatarit. “Am decis sa-i fur reteta de fursecuri”, a spus Valentin, care si-a surprins fanii cu o o reteta simplista. Mai exact, cosulete din tarte din acelasi aluat de fursecuri folosit de Adriana. “E prima data cand fac aceste cosulete”, a recunoscut emotionat Valentin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 SEPTEMBRIE. Mihai s-a cuplat cu Mihaela doar pentru voturi? Alexandra, reactie dura in direct

Dupa ce s-au copt, Valentin si Adriana le-au umplut cu budinca si la sfarsit le-au ornat cu fructe si le-a adaugat gelatina.

“Waw, sunt ale mele. Sunt foarte bune”, a exclamat apoi Valentin. “Sper sa ne revedem data viitoare cu mai multe elemente”, le-a promis Adriana fanilor.

Clipul poate fi urmarit pe contul de Youtube al Adrianei si lui Valentin.

Iti recomandam si: MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Adriana Turcuman: Mi s-a propus sa lucrez in televiziune

Carmen de la MPFM 6, dezvaluiri socante din viata ei. A facut o criza in direct!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.