Social

Agent secret la SIE. Daca vrei mai mult decat un job, vezi cum te poti angaja la serviciul de spionaj

Iti doresti sa fii agent secret? Ei bine, te informam ca Serviciul de Informatii Externe (SIE) face recrutari, iar conditiile si oferta le poti consulta pe pagina de internet a serviciului de spionaj. SIE face recrutari şi şi-a modernizat pagina de internet, lansând o campanie de anagajări, popularizată chiar şi prin Google Ads, astfel că reclamele apar contextualizat pe toate siteurile care folosesc acest sistem, scriu cei de la Gandul.

„Dacă îţi doreşti mai mult decât un job, intră într-o echipă de elită. Te aşteaptă o carieră unică”. Serviciul de spionaj caută tineri până în 35 de ani, cu studii superioare, pentru patru categorii de joburi: operativ, analiză strategică, specialişti (IT, financiar, limbi străine, medical sau juridic) şi protecţie. „Crezi că ai capacităţile necesare?”, scrie mare pe pagina de internet a SIE. Primul pas este completarea unui formular online pentru care trebuie alocate 60 de minute.

„A fi angajat al SIE înseamnă să-ţi doreşti să fii cel mai bun. De ce să ai doar un job, când poţi contribui la apărarea intereselor naţiunii tale? Vei trăi într-un mediu care te va sprijini să te formezi şi să te dezvolţi atât profesional cât şi personal, încurajându-te să crezi în capacitatea ta de performanţă. Vei face parte din prima linie de apărare şi protejare a ţării tale, lucrând alături de oameni cu abilităţi de excepţie”, îşi atrage SIE viitorii angajaţi.

SIE caută specialişti în IT, limbi străine, financiar, juridic, resurse umane, psihologie şi medical. Candidaţii pentru toate cele patru categorii trebuie să aibă studii superioare şi „inteligenţă superioară”.

În cazul candidaţilor pentru joburi de protecţie, criteriile sunt mai stricte: se cere doar Bacalaureatul, însă vârsta limită este de 30 de ani, iar candidaţii trebuie să aibă memorie vizuală, o bună percepţie a spaţiului şi timpului, aptitudini de comunicare, capacitate de a evalua şi lua decizii, viteză bună de reacţie şi minime abilităţi tehnice şi o înălţime minimă de 1.70 metri, apţi din punct de vedere fizic şi medical.

Primul pas către un interviu de angajare la SIE este completarea unui formular care durează 60 de minute.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Muncii: Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, nu sunt fonduri

Cristiana Petrariu Bota

Piedone si alti doi functionari din Primaria Sector 4, retinuti si prezentati pentru arestare preventiva

Cristiana Petrariu Bota

Zece zone din curtea lui Gheorghe Dinca vor fi cercetate amanuntit, dupa scanare. Intre timp s-a confirmat o a doua victima

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult