10.6 C
România
26 octombrie 2020
Ungaria, data afara din UE? Nu e departe de a deschide focul asupra refugiatilor, sustine Luxemburgul
Externe

Agentiile de publicitate din Ungaria, scoase din peisaj. Mass-media va incheia contracte direct cu firmele

Agentiile de publicitate ar putea fi scoase pe tusa in Ungaria. Guvernul de la Budapesta a pregatit o initiativa legislativa care le va interzice agentiilor de publicitate sa stabileasca contracte cu mass-media, transmite Budapest Business Journal, care citeaza napi.hu.

Proiectul legislativ ar putea fi votat saptamana viitoare de Parlamentul de la Budapesta si daca va fi adoptat, atunci firmele care vor dori sa isi faca publicitate vor trebui sa plateasca direct catre mass-media care difuzeaza reclama.

Iti recomandam si: De unde vin click-urile in publicitatea online .ro

Miscarea ar impiedica practica companiilor media de a plati agentiilor de publicitate bonusuri de 20-25% si ar scoate efectiv din peisaj intermediarul – agentiile de publicitate.

Proiectul legislativ aminteste de „Ordonanta Voiculescu”, o ordonanta de urgenta pentru schimbarea Legii Audiovizualului, adoptata in noiembrie 2012 de Guvernul Ponta, care sprijinea televiziunile in relatia cu operatorii de cablu si satelit, dar si in relatia cu agentiile de publicitate si le oferea protectie suplimentara in fata CNA.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

Adrian Zuckerman, nominalizat de Trump pentru postul de ambasador al SUA in Romania. Zuckerman a emigrat in America la varsta de 10 ani

Ioana Badulescu

Crestere uriasa a cazurilor de coronavirus in Marea Britanie. Guvernul aplica sistemul de carantina locala pe trei niveluri

Teodora Badescu

Romanii, pe primul loc in clasamentul imigrantilor veniti in Marea Britanie anul trecut

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult