-2.9 C
România
5 decembrie 2021
Transportul cu metroul nu va fi intrerupt saptamana viitoare. Metrorex va achita catre Alstom o prima transa
Social

Aglomeratie la statia de metrou Obor, dupa ce un tren a suferit o defectiune tehnica

Aglomeratie in aceasta dimineata la statia de metrou Obor, dupa ce un tren a suferit o defectiune tehnica. Potrivit televiziunilor de stiri, un tren de metrou a avut o defectiune la intrarea in statia Obor, calatorii fiind nevoiti sa coboare.

Situatia a dus la aglomerarea statiei. „Astazi, 12.10.2017, la ora 07:47, la intrarea in statia Obor, s-a produs o defectiune la un tren de metrou ce mergea spre Stefan cel Mare, iar pe tronsonul respectiv s-a circulat in sistem pendula. Calatorii din trenul defect au fost debarcati la peron”, a precizat Metrorex.

Trenul defect a fost cuplat la un alt atul si retras din circulatie.

„De asemenea, au fost debarcati si calatorii din trenul de ajutor, iar la statia Obor s-a creat aglomeratie”, precizeaza Metrorex, adaugand ca s-a circulat cu dificultate pe magistralele 1 si 3.

Potrivit Metrorex, circulatia trenurilor de metrou a revenit la normal incepand cu ora 08:30.

Stiri pe aceeasi tema

Se va alege praful de patrimoniul natural! ONG-urile de mediu cer ajutorul UE pentru a opri distrugerea ariilor protejate

Ioana Badulescu

Salariile politistilor vor fi majorate. Actul normativ va ajunge la Guvern saptamana aceasta

Ioana Badulescu

Evolso, aplicaţia locală prin are fetele pot agăţa băieţii pe internet

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult