Soferii care vor incalca regulile noului Cod Rutier ar putea fi obligati sa sustina din nou examenul scris
Social

Ai permisul auto suspendat? Daca achiti amenda in 2 zile, ti se poate reduce perioada de suspendare la jumatate

Veste buna pentru soferii cu permisul suspendat. Daca achita amenda in doua zile de la primirea procesului verbal,, pot beneficia de reducerea perioadei de suspendare la jumatate. Deocamdata masura este la nivel de propunere si are nevoie de votul Parlamentului pentru a deveni realitate.

Un proiect legislativ initiat de cinci parlamentari prevede ca soferii care achita in termenul legal jumatate din minimul amenzii prevazute de lege sa beneficieze si de injumatatirea perioadei de timp pentru care s-a dispus suspendarea exercitarii dreptului de a sofa.

Potrivit documentului, contravenientul care a fost sanctionat cu amenda si sanctiune contraventionala complementara si care achita amenda in termen de cel mult doua zile lucratoare de la data primirii procesului-verbal de constatare ar urma sa beneficieze si de reducerea cu jumatate a perioadei de timp pentru care s-a dispus suspendarea exercitarii dreptului sau de a conduce.

Stiri pe aceeasi tema

Proiectul de lege prin care va fi posibila confiscarea extinsa a averilor, elaborat de Ministerul Justitiei

Ioana Badulescu

Pelerinii din afara Iasului au fost lasati la racla Sfintei Parascheva, Raed Arafat sustine ca nu stie cine si-a dat acordul

Teodora Badescu

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost retinut de procurorii DNA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult