2.9 C
România
21 februarie 2024
Firea acuza Administratia Prezidentiala ca a izolat-o la receptia de la Cotroceni, astfel incat presedintele sa nu dea mana cu ea
PoliticaStiri locale

Ajutoarele oferite de Gabriela Firea, o abordare nesustenabila. Nota de plata va fi decontata de primarul care va detine urmatorul mandat si de bucuresteni

Ajutoarele oferite de Gabriela Firea sunt o abordare nesustenabila, sustine jurnalista Catiusa Ivanov intr-un material publicat pe hotnews.ro. In opinia acesteia, nota de plata va fi decontata de primarul care va detine urmatorul mandat si de bucuresteni.  

„În ultimul an, Primăria Capitalei, la propunerea primarului Gabriela Firea, a acordat nu mai puțin de 14 stimulente financiare și vouchere.

Dacă facem o aproximare, până la finalul anului pentru toate stimulentele, suma sare lejer de 500 milioane lei.
Acestor gratuități se adaugă subvenția la căldură și pentru transportul public: jumătate plătesc bucureștenii care folosesc serviciile, jumătate primăria. În total 1,2 miliarde lei. Bugetul estimat al Primăriei Capitalei pe anul 2018 este de 5,7 miliarde lei.

Toată lumea se bucură când primește ceva gratuit, însă pe termen lung nu este o abordare sustenabilă, sunt bani îngropați, care nu aduc alți bani. Iar nota de plată va fi decontată în următorul mandat, de următorul primar și de bucureștenii care acum se bucură de câteva mii de lei.

Acum Primăria Capitalei are bani să dea aceste stimulente fiindcă are foarte puține proiecte de investiții…
Iar când Primăria Capitalei va începe să facă aceste investiții, va fi nevoie să taie toate ajutoarele și chiar să se împrumute”.

Analiza îi aparține jurnalistei Catiușa Ivanov. Integral pe hotnews.ro.

Related posts

Robert Turcescu raspunde la atacul lansat azi-noapte de Radu Moraru

Lucy Ionesco

Dragnea dezminte existenta vreunui conflict in PSD cu premierul Tudose

Ioana Badulescu

Victor Ponta s-a intors in tara. Premierul s-a dus la Guvern in carje si i-a surprins pe jurnalisti cu un nou look

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult