Akan Mujdaba, elevul calcat de tren la Valu lui Traian din Constanta, era olimpic la fizica

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 29, 2016 18:29

Akan Mujdaba, elevul calcat de tren la Valu lui Traian din Constanta, era olimpic la fizica

Akan Mujdaba, elevul calcat de tren in localitatea Valu lui Traian din Constanta, era olimpic la fizica. Baiatul era in clasa a 12-a la Liceul de Informatica din Constanta si a murit, duminica, sub rotile trenului, incercand sa se fereasca de alt tren.

In varsta de 17 ani din Constanta, Akan Mujdaba era multiplu medaliat la fizica. El a murit in urma unui teribil accident pe calea ferata, el fiind lovit de doua trenuri care circulau din sensuri opuse. Martorii spun ca liceanul asculta muzica la casti.

Incidentul s-a petrecut in localitatea Valu lui Traian si abia luni-noapte anchetatorii au reusit sa identifice trupul neinsufletit al baiatului. Politistii si-au dat seama ca este vorba despre un elev de clasa a XII-a la Liceul International de Informatica din Constanta.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul mergea pe linia ferata din Valu lui Traian, iar unii martori indica faptul ca avea castile in urechi, semn ca asculta muzica. La un moment dat, se pare ca a auzit primul tren venind, dar a avut ghinionul de a sari pe sensul opul al caii ferate, de unde venea un alt tren. Baiatul nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Potrivit profesorilor sai, elevul a fost olimpic la fizica si multiplu premiant la concursurile nationale. La ultimul concurs la care a participat, adolescentul a obtinut o mentiune de onoare pentru lucrarea sa.

Pe pagina de socializare a elevului, colegii, prietenii sau pur şi simplu cei care l-au cunoscut au trimis zeci de mesaje de condoleanţe.

Directorul Liceului Internaţional de Informatică din Constanţa, Mustafa Bedir, a transmis un mesaj de condoleanţe pentru elevul olimpic Akan Mujdaba, mort într-un accident de tren, ieri, la Valu lui Traian.

“Akan Mujdaba era unul dintre liceenii valoroşi ai Liceului Internaţional de Informatică din Constanţa, numărându-se printre olimpicii la fizică. Tocmai de aceea, conducerea acestei instituţii de învăţământ a decis să se implice şi să fie alături de familia greu încercată. Vom face tot ce putem să-i sprijinim!”, a declarat Mustafa Bedir, directorul Liceului Internaţional.

Akan Mujdaba

Akan Mujdaba

Akan Mujdaba

Akan Mujdaba

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.