ALDE
Alegeri

ALDE a validat candidatii pentru patru primarii de sector din Bucuresti

ALDE a validat, luni, candidatii la functia de primar pentru patru sectoare din Capitala si mai multe localitati din judetul Ilfov. Potrivit unui comunicat transmis la redactie, candidatii pentru patru sectoare ale Capitalei sunt Robert Stan la Sectorul 6, Dan Marian la Sectorul 5, Stelian Damov  la Sector 2 si Stefan Spiridon la Sector 4.

„Conducerea Aliantei Liberalilor si Democratilor a validat, astazi, 11 aprilie a.c., candidatii pentru functiile de primar la patru sectoare ale Bucurestiului, precum si in mai multe localitati din judetul Ilfov. In cadrul Comisiei de fuziune a ALDE, au fost validati urmatorii candidati: Stelian Damov – pentru Primaria Sector 2; Stefan Spiridon – pentru Primaria Sector 4; Dan Marian – pentru Primaria Sector 5 si Robert Stan – pentru Primaria Sector 6”, se arata in comunicat.

Iti recomandam si: Ce spune Tariceanu despre o eventuala candidatura sa la Primaria Capitalei

Politica mare, doar in partidele mici. Tariceanu si Basescu ar putea deveni adevaratii protagonisti ai alegerilor din 2016

Dintre candidatii validati pentru primariile localitatilor din judetul Ilfov, se numara Ioan Mosteanu, care va candida la Primaria Voluntari, una din cele mai mari unitati administrative din judet.

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, pe 18 martie, ca ALDE va avea candidati proprii atat la sectoare cat si la Capitala.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

REFERENDUM 2018 PENTRU MODIFICAREA CONSTITUTIEI. Romanii voteaza sambata si duminica, referendumul nu este valid daca nu se prezinta la urne cel putin 30% dintre alegatori

Ioana Badulescu

ALEGERI 2016. Ce aliante va face PSD la alegerile locale si parlamentare. Cu cine daca nu cu UNPR si ALDE?

Cristiana Petrariu Bota

Dosarul privind votul din diaspora, preluat de DNA. Parchetul si-a declinat competenta

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult