ALDE merge cu candidati proprii la alegerile pentru Primaria Bucuresti si primariile de sector

Bogdan
By Bogdan martie 28, 2016 13:12

ALDE merge cu candidati proprii la alegerile pentru Primaria Bucuresti si primariile de sector

ALEGERI 2016 – ALDE va merge cu candidati proprii la alegerile pentru Primaria Bucuresti si primariile de sector. Calin Popescu Tariceanu a declarat, in urma cu cateva zile, ca ALDE a luat decizia sa mearga pe cont propriu la alegerile locale din Bucuresti, dupa ce PSD si UNPR si-au desemnat candidatii.

“Am decis foarte clar, la Bucureşti ALDE va avea candidat la Primăria Bucureştiului şi la fiecare sector şi listă separată la sectoare şi la Primăria generală. (…) Decizia a venit astăzi. PSD a luat decizia să meargă cu candidat la primărie şi la sectoare, i-a şi prezentat, noi am luat decizia să mergem cu candidat la primărie şi la sectoare separat”, a declarat Tăriceanu.

Calin Popescu Tariceanu a a mai declarat, saptamana trecuta, ca adversarii AlDE in campania electorala sunt liberalii si nu social-democratii.

Iti recomandam si: Analiza economica ALDE: 2015 a fost cel mai bun an de dupa 2008 la capitolul stabilitate macroeconomica

Dumitru Pelican a fost exclus din ALDE, Daniel Barbu este noul lider al grupului parlamentar

“Noi nu nu ne adresăm electoratului de stânga. Avem altă viziune, nu suntem adepţii ajutoarelor sociale, electoratul nostru este cel cu viziune de dreapta şi de centru dreapta, ţinta noastră este clasa de mijloc şi de aceea, în această campanie electorală adversarul nostru este PNL, partid sub care sigla căruia s-au ascuns cei de la PDL. PNL este partidul care a făcut zid în faţa ministrului justiţiei, cea care a declarat că drepturile omului sunt un lux.(…) Campania noastră se va face prin consultări directe cu cetăţenii, mesajul nostru trebuie să ajungă şi în mediul rural, acolo unde sursele de informaţi şi internetul nu sunt o regulă”, a mai spus Tariceanu.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa de e-mail hotweek.ro@gmail.com

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.