7.6 C
România
17 octombrie 2021
Congresul extraordinar al PSD va avea loc in noiembrie
Alegeri

ALEGERI 2016. Candidatii PSD Dambovita la primariile din judet

ALEGERI 2016. Organizatia PSD Dambovita a lansat o noua serie de candidati pentru primariile din judet. În urma sondajelor interne şi a calculelor politice, au fost desemnaţi şi candidaţii pentru funcţiile de primari la Titu, Răcari, Găeşti, Dragomireşti, Dragodana, Hulubeşti, Petreşti, Răzvad şi Ulmi, fiind „restante” în acest moment şapte localităţi din judeţ.

Pentru una dintre cele mai aşteptate candidaturi, cea de la Titu, PSD l-a desemnat pe Vlad Oprea, care ieri şi-a prezentat şi demisia din funcţia de consilier al primarului Târgoviştei, tocmai pentru a se dedica exclusiv pregătirilor electorale.

În urma calculelor politice şi a cercetărilor sociologice efectuate în localităţile Titu, Răcari, Găeşti, Dragomireşti, Dragodana, Hulubeşti, Petreşti, Răzvad şi Ulmi, conducerea PSD a decis că Vlad Oprea, Marian Manu, Emil Coaţă, Dragoş Vlădulescu, Sandu Gheorghe, Ion Cursureanu, Nicolae Stoica, Emanuel Spătaru şi Nicolae Vărzaru sunt cei mai buni candidaţi pe care îi poate avea PSD în aceste nouă localităţi, candidaţi pe care echipa de conducere a partidului mizează că vor aduce victoria pe 5 iunie.

„Deşi ne-am propus să finalizăm desemnarea pentru tot judeţul, mai avem câteva localităţi în care nu am luat încă o decizie. Până astăzi (n.n. ieri), am desemnat 82 de candidaţi din cei 89, care înseamnă toate unităţile administrativ teritoriale din Dâmboviţa. Suntem în pregătirea listelor de consilieri locali şi consilieri judeţeni şi suntem în negocieri cu aliaţii noştri. Ne menţinem obiectivul de a câştiga Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Târgovişte şi cel puţin 60 din cele 89 de primării din Dâmboviţa”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Țuţuianu.

După lansarea oficială a candidaturii care a avut loc la sediul judeţean al partidului, candidatul la Primăria Titu, Vlad Oprea, a anunţat că şi-a depus demisia din funcţia de consilier al primarului municipiului Târgovişte pentru ca în perioada următoare să se dedice exclusiv organizării acţiunilor de precampanie şi campanie electorală.

În continuare, obiectivele PSD Dâmboviţa sunt: câştigarea funcţiei de primar la Târgovişte, a preşedinţiei Consiliului Judeţean şi a cel puţin 60 de primării dâmboviţene.

Stiri pe aceeasi tema

Candidatul PNL la Primaria Sector 6 ar putea fi Adriana Saftoiu sau Andreea Paul

Cristiana Petrariu Bota

ALEGERI 2016. Olguta Vasilescu va candida la Primaria Craiova pentru un nou mandat

Cristiana Petrariu Bota

Razvan Mironescu este candidatul PNL la Primaria Sector 6

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult