ALEGERI 2016. Candidatii PNL la mai multe primarii din tara, validati in sedinta BPN

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 29, 2016 17:53

ALEGERI 2016. Candidatii PNL la mai multe primarii din tara, validati in sedinta BPN

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a anuntat, luni, ca Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal a validat, odata cu candidatura lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei, mai multe candidaturi la municipii reşedinţă de judeţ şi Consilii judeţene.

“La Bucureşti a fost validat Ludovic Orban, la Bistriţa – Adrian Titieni, la Târgovişte – Ciprian Prisăcaru, la Râmnicu Vâlcea – Grigore Crăciunescu. La CJ Brăila – Florin Cârligea, la CJ Călăraşi – Marian Dinulescu, la CJ Constanţa – Gheorghe Dragomir, la CJ Tulcea – Vasile Gudu şi la CJ Vâlcea – Cristian Buican”, a declarat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă, la finalul BPN al PNL.

Ludovic Orban a fost validat, luni, de conducerea PNL pentru a candida din partea acestei formatiuni politice la Primaria Capitale. Prim-vicepresedintele PNL a fost validat de Biroul Politic National al PNL.

Reuseste PNL sa raspunda solicitarilor strazii prin nominalizarea lui Ludovic Orban candidat la Primaria Capitalei?

SONDAJ ALEGERI 2016. Cine va castiga Primaria Capitalei, candidatul PSD sau al PNL?

Ludovic Orban a fost anterior votat in unaimitate si de organizatia PNL din Capitala.Ludovic Orban este candidatul PNL la Primaria Capitalei dupa ce europarlamentarul Cristian Busoi s-a retras, dupa discutii si evaluari interne.

Ramane de vazut ce sansa va avea Orban in fata principalului contracandidat de la PSD, cel mai probabil Gabriela Firea. Votul alegatorilor risca sa fie destul de faramitat in Capitala, intre PSD, Nicusor Dan, candidatul sprijinit de M10 si posibil sustinatorii viitorului candidat al Miscarii Populare.

Intrebat de RFI care este riscul alegerilor intr-un singur tur de scrutin, Orban s-a declarat increzator.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.