Referendum pentru justitie pe 26 mai, in ziua alegerilor europarlamentare
Politica

ALEGERI 2016. Ce se intampla daca CCR decide alegeri locale in doua tururi

ALEGERI 2016. In situatia in care Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) va decide alegeri locale in doua tururi de scrutin, Guvernul va apela la fondul de rezerva. Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, miercuri, ca, in cazul in care CCR va decide alegeri locale in doua tururi de scrutin, Guvernul are la dispozitie mai multe modalitati de finantare, precum fonduri de rezerva si cheltuieli anticipate din propriile bugete ale ordonatorilor principali de credite.

„Rectificarea bugetara, conform legislatiei in vigoare, conform legii responsabilitatii fiscale, are loc dupa minim sase luni de la aprobarea Guvernului. Deci rectificarea bugetara poate avea loc undeva in luna iulie – inceputul lunii august. Desigur, exista alte modalitati pe care le putem avea in vedere in functie de decizia Curtii Constitutionale”, a spus Anca Dragu.

Cele mai noi stiri despre Alegeri sunt aici

Ministrul Finantelor a subliniat ca exista si alte modalitati de a avea alocari pentru o eventuala desfasurare a alegerilor locale in doua tururi.

„Avem la dispozitie fonduri de rezerva sau avem la dispozitie cheltuieli anticipate din propriile bugete ale ordonatorilor principali de credite”, a explicat Dragu.

Stiri pe aceeasi tema

Basescu: Putin va ajunge la gurile Dunarii in 2 ani. Pentru noi, totul e pierdut in Rep. Moldova

Cristiana Petrariu Bota

Tariceanu, ALDE: Alegerile anticipate ar duce la o paralizie a institutiilor statului

Cristiana Petrariu Bota

Ovidiu Silaghi a apelat la operatii estetice? Reactia deputatului

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult