-3.2 C
România
10 ianuarie 2021
ALEGERI 2016. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sector 1
Alegeri

ALEGERI 2016. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sector 1

ALEGERI LOCALE 2016. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria sectorului 1, a fost lansata oficial, joi, în cursa electorală. Preşedintele ALDE Sector 1, Teodor Meleşcanu, a declarat că Laura Chiriac este ‘un om nou în politică’ care are în spate o echipă puternică.

„Există optimism că Laura Chiriac poate, pentru că are în spate o echipă puternică. Femeile sunt mai multe în societate şi sunt mai bune decât bărbaţii la administrarea banilor în familie. (…) Pentru noi e o mare încercare, ştim pentru cine ne batem, ştim că ne batem pentru cetăţenii sectorului 1. (…) Vrem să vă propunem o candidată nu doar că e femeie, ci pentru că primăria trebuie să guverneze cu cetăţenii. Laura este un om care ar putea să schimbe faţa primăriei”, a spus Meleşcanu.

La rândul său, Laura Chiriac a declarat că ştie să spună adevărul şi e convinsă că se poate face administraţie şi ‘cu mâinile curate’.

„Eu nu am făcut politică şi voi vorbi simplu ce o să fac. (…) Sunt oameni care au străbătut cu mine străzile sectorului 1 şi deja am întâlnit oameni care ştiu cifre şi ne-au spus că Primăria sectorului 1 a plătit pentru o jucărie de 5 ori mai mult decât în altă parte. (…) Eu am crescut în sectorul 1 şi cunosc oamenii, ştiu că ei sunt informaţi”, a spus Laura Chiriac, în faţa membrilor ALDE. Ea a precizat că responsabilitatea unei candidaturi e imensă şi a mulţumit conducerii ALDE pentru încredere.

Vezi ultimele stiri din sectiunea Alegeri

ALEGERI LOCALE SI PARLAMENTARE 2016. STS a incheiat acorduri cu Orange, Vodafone si Telekom de peste 840.000 euro

„Sincer, credem că se poate face administraţie cu mâinile curate. Responsabilitatea unei candidaturi e imensă, şansa noastră e să încercăm să demonstrăm că se poate. Mulţumesc liderilor ALDE pentru încrederea acordată”, a adăugat ea.

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a spus că Laura Chiriac este o persoană care a reuşit să se integreze foarte bine în partid. El şi-a exprimat convingerea că aceasta va avea alături o echipă care o va duce spre victorie şi va încerca să demonstreze că se poate ‘cu mâinile curate’.

Stiri pe aceeasi tema

Propuneri de modificare a legislatiei pentru alegerile europarlamentare

Cristiana Petrariu Bota

NOUL COD ELECTORAL. Ponta: Modificam si legea privind alegerile parlamentare si legea pentru alegerile locale

Cristiana Petrariu Bota

ROMANIA ISI ALEGE VIITORII EUROPARLAMENTARI! Prezenta record la vot la alegerile europarlamentare. UPDATE

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult