3.9 C
România
20 octombrie 2020
ALEGERI 2016. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sector 1
Alegeri

ALEGERI 2016. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sector 1

ALEGERI LOCALE 2016. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria sectorului 1, a fost lansata oficial, joi, în cursa electorală. Preşedintele ALDE Sector 1, Teodor Meleşcanu, a declarat că Laura Chiriac este ‘un om nou în politică’ care are în spate o echipă puternică.

„Există optimism că Laura Chiriac poate, pentru că are în spate o echipă puternică. Femeile sunt mai multe în societate şi sunt mai bune decât bărbaţii la administrarea banilor în familie. (…) Pentru noi e o mare încercare, ştim pentru cine ne batem, ştim că ne batem pentru cetăţenii sectorului 1. (…) Vrem să vă propunem o candidată nu doar că e femeie, ci pentru că primăria trebuie să guverneze cu cetăţenii. Laura este un om care ar putea să schimbe faţa primăriei”, a spus Meleşcanu.

La rândul său, Laura Chiriac a declarat că ştie să spună adevărul şi e convinsă că se poate face administraţie şi ‘cu mâinile curate’.

„Eu nu am făcut politică şi voi vorbi simplu ce o să fac. (…) Sunt oameni care au străbătut cu mine străzile sectorului 1 şi deja am întâlnit oameni care ştiu cifre şi ne-au spus că Primăria sectorului 1 a plătit pentru o jucărie de 5 ori mai mult decât în altă parte. (…) Eu am crescut în sectorul 1 şi cunosc oamenii, ştiu că ei sunt informaţi”, a spus Laura Chiriac, în faţa membrilor ALDE. Ea a precizat că responsabilitatea unei candidaturi e imensă şi a mulţumit conducerii ALDE pentru încredere.

Vezi ultimele stiri din sectiunea Alegeri

ALEGERI LOCALE SI PARLAMENTARE 2016. STS a incheiat acorduri cu Orange, Vodafone si Telekom de peste 840.000 euro

„Sincer, credem că se poate face administraţie cu mâinile curate. Responsabilitatea unei candidaturi e imensă, şansa noastră e să încercăm să demonstrăm că se poate. Mulţumesc liderilor ALDE pentru încrederea acordată”, a adăugat ea.

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a spus că Laura Chiriac este o persoană care a reuşit să se integreze foarte bine în partid. El şi-a exprimat convingerea că aceasta va avea alături o echipă care o va duce spre victorie şi va încerca să demonstreze că se poate ‘cu mâinile curate’.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI LOCALE 2016: Liviu Alexa, de profesie jurnalist, vrea sa candideze la Primaria Cluj

Cristiana Petrariu Bota

VOTUL PRIN CORESPONDENTA. PNL a finalizat legea pentru votul prin corespondenta

Cristiana Petrariu Bota

Promisiunile PSD din campanie pot fi bifate pe lista de campanie a lui Dragnea doar daca se opereaza modificarile fiscale

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult