PMP
Alegeri

ALEGERI 2016: Marian Mirea este candidatul PMP la Primaria Ramnicu Valcea

ALEGERI 2016. Candidatul PMP la Primăria Râmnicu Vâlcea este Marian Mirea, care este si liderul organizaţiei judeţene a PMP. Mirea a declarat că priorităţile sale în administraţie sunt respectarea drepturilor cetăţenilor, calitatea vieţii, asistenţa medicală şi o educaţie aplicată cerinţelor pieţei muncii, potrivit dcnews.ro.

‘Nu poţi să ai tineri absolvenţi de şcoală şomeri care pun presiune pe bugetul asigurărilor sociale. Este nu doar eşecul şcolii, este eşecul dialogului dintre administraţie şi şcoală. Şcolile aparţin de mulţi ani de administraţia locală. Nu este important doar să fie zugrăvite şi igienizate, este important ca educaţia şi formarea profesională a elevilor să fie în concordanţă cu cerinţele pieţei de muncă. Aici este rolul primarului, al Consiliului Local să aibă un dialog cu Inspectoratul Şcolar pentru a vedea care este evoluţia pieţei de muncă, ce anume investiţii urmează a se face, cum va fi inerţia acestui tânăr pe piaţa muncii, pentru ce să fie pregătit’, a spus duminică Mirea, la lansarea candidaţilor PMP la alegerile locale.

Cele mai noi stiri despre alegerile locale din 2016

Marian Mirea a arătat că dialogul se impune şi în sistemul sanitar.

Spitalele sunt tot ale administraţiei. Administraţia locală trebuie să dialogheze pentru a vedea necesităţile de personal, care sunt bolile specifice unei zone. Cum putem îmbunătăţi calitatea vieţii, a noxelor, prevenţia. Trebuie să abordăm problema acelor perdele de protecţie la marginea oraşelor, împotriva prafului, pentru a asigura un aer curat aici. Primarul trebuie să răspundă astfel cerinţelor cetăţenilor”, a mai spus candidatul PMP la Primăria Râmnicului.
Marian Mirea, în vârstă de 52 de ani, economist de profesie, a fost duminică desemnat oficial, în prezenţa lui Traian Băsescu, drept candidat la Primăria Râmnicu Vâlcea. Acesta urmează să se confrunte, printre alţii, cu Mircia Gutău (PER), Romeo Rădulescu (PSD), Grigore Crăciunescu (PNL), Florin Brăgău (PRU).

Stiri pe aceeasi tema

VOT DIASPORA, ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate pot vota timp de trei zile, respectiv pe 8, 9 si 10 noiembrie

Cristiana Petrariu Bota

ALEGERI 2016. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sector 1

Cristiana Petrariu Bota

Candidatii PNL la alegerile locale din 2016 vor fi lansati in ianuarie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult