-1.1 C
România
28 noiembrie 2020
Piedone
Alegeri

ALEGERI 2016. Piedone candideaza la Primaria Sectorului 4

ALEGERI 2016. Cristian Popescu Piedone candideaza la Primaria Sectorului 4. Piedone si-a depus candidatura, miercuri dimineata, in calitate de candidat independent.

Piedone si-a inscris candidatura la Primaria Sectorului 4 la biroul de circumpscriptie. Dealtfel, el este primul candidat care si-a depus candidatura oficial pentru Primaria Sectorului 4.

In sondaje, Cristian Popescu Piedone a obtinut un scor destul de mare.

Anul trecut, Piedone anunta ca se retrage din politica, dupa tragedia din clubul Colectiv. In luna noiembrie, la o luna de la tragedia din clubul Colectiv, Cristian Popescu Piedone isi anunta retragerea din politica, intr-o postare pe Facebook.

Piedone isi motiva retragerea prin faptul ca incearca sa inteleaga ce i se intampla, subliniind ca nu o sa mai fie nici primarul Piedone, nici politicianul Piedone, ci omul Cristian Popescu.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI 2016. Robert Negoita si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 3

Cristiana Petrariu Bota

Ciprian Dobre, presedinte CJ Mures, face apel la Marian Oprisan fata de OUG pentru primari

REZULTATE PARTIALE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum se claseaza candidatii cu voturile din diaspora

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult