11.4 C
România
28 octombrie 2021
PNL si USR vor initia impreuna motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Care este pozitia celorlalte formatiuni politice
Alegeri

ALEGERI 2016. PNL s-a apucat de strans semnaturi pentru candidatii pe Bucuresti la alegerile locale

PNL a inceput sa stranga semnaturi pentru candidatii pe Bucuresti la alegerile locale din iunie. Campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor liberali la primariile din Bucuresti a debutat, joi, insa liberalii sunt constienti ca va fi o campanie dificila, mai ales ca votul pe dreapta este unul faramitat la nivelul Capitalei si nu numai. 

Campania de strangere ed semnaturi s-a tinut in Piata Universitatii , aici fiind prezenti candidatii la primariile de sectoar si la PMB: Alexandru Nazare — sector 1, Dan Cristian Popescu — sector 2, Florin Stefan Vasile — sector 3, Razvan Sava — sector 4, Ovidiu Raetchi — sector 5, Razvan Mironescu — sector 6 si Ludovic Orban — Primaria Capitalei.

Liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a declarat ca Bucurestiul „are nevoie de dezvoltare, de integritate in administratie, de viziune, de normalitate”, solutii care s-ar regasi in candidatii propusi de liberali.

Vezi ultimele stiri din sectiunea Alegeri

ALEGERI LOCALE SI PARLAMENTARE 2016. STS a incheiat acorduri cu Orange, Vodafone si Telekom de peste 840.000 euro

„Astăzi ne aliniem la startul unei competiții foarte dificile, începem campania de semnături și vom continua, firește, cu campania electorală. Este o bătălie dificilă, dar, așa cum spunea un mare om politic, ne asumăm și facem unele lucruri nu pentru că sunt ușoare, ci pentru că sunt dificile și vom câștiga această bătălie cu această echipă pe care o vedeți în fața dumneavoastră”, a spus Predoiu.

Totodata, Predoiu a recunoscut ca votul pe dreapta este faramitat.

„E o situație dificilă, pentru că votul pe dreapta este fărâmițat, alți candidați din spectrul politic de dreapta, din afara PNL, folosesc aceste alegeri pentru a-și profila un contur, numai că prețul pentru proiectul lor politic personal de a se lansa în prima scenă politică a Bucureștiului și, poate chiar națională, este foarte mare. Prețul este un vot dat pentru PSD, pentru că practic votul care este acordat candidaților fără șanse din centru-dreapta este un vot care este risipit și propulsează indirect PSD în competiția cu PNL, singurul partid care-l poate învinge. (…) Ludovic Orban poate câștiga și va câștiga Primăria Capitalei, pentru că este singurul capabil să învingă PSD și candidatul său”, a mai afirmat Predoiu.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI LOCALE 2016. Vanghelie ar putea candida la Sectorul 5!

Cristiana Petrariu Bota

PSD și PNL și-au împărțit primăriile după alegerile locale parțiale desfășurate în 36 de localități

Ioana Badulescu

Primaria Sector 6 face inscrieri pentru operatorii de calculator la alegerile locale din 5 iunie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult