Liviu Dragnea, impins spre functia de premier: Are sustinerea intregului partid!
Alegeri

ALEGERI COMASATE? Dragnea va propune un proiect prin care mandatele primarilor si parlamentarilor sa fie de 5 ani

Romania ar putea avea alegerile locale si parlamentare comasate, mandatele primarilor si parlamentarilor urmand a fi de 5 ani. Propunerea va fi depusa sub forma de proiect de preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, care a declarat ca Romania are in prezent alegeri din doi in doi ani.

Dragnea sustine că altfel România nu poate avea proiecte durabile, şi speră şi în sprijinul presedintelui Klaus Iohannis.

Registrul Electoral, la dispozitia romanilor din diaspora incepand cu 1 aprilie 2016

„Noi suntem în situaţia în care din doi în doi ani avem alegeri. Poate la un moment dat ne trezim, toţi, toată clasa politică, poate e de acord şi preşedintele şi poate dacă reuşim să modificăm Constituţia punem toate alegerile odată la cinci ani”, a spus Dragnea.

Președintele interimar al PSD a mai precizat că astfel alegerile pentru primari vor avea loc concomitent cu alegerile prezidenţiale.

ALEGERI LOCALE 2016: Un candidat al PNL la Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze sectoarele din Bucuresti

Liviu Dragnea a mai spus că va depune un proiect în acest sens.

„Ce se poate face în mod serios şi durabil când din doi în doi ani ai alegeri? „, a mai argumentat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI LOCALE 2016. Cine poate candida si vota. Repartizarea mandatelor

Cristiana Petrariu Bota

Legea alegerilor parlamentare, adoptata. Vot pe liste si un numar mai mic de parlamentari

Cristiana Petrariu Bota

CANDIDATI PNL PARLAMENTARE 2016. Florin Citu, Leon Danaila, Mara Mares, Adriana Saftoiu sau Cristina Traila au luat fata greilor din partid

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult