2.6 C
România
20 octombrie 2021
ALEGERI LOCALE 2016. Pe 5 iunie vor avea loc alegerile locale, campania electorala va debuta pe 6 mai
Alegeri

ALEGERI LOCALE 2016. Deficit de experti electorali si operatori de calculatoare in sectiile de votare

ALEGERI LOCALE 2016. Criza de experti electorali si operatori de calculatoare in sectiile de votare. Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) informeaza ca mai are nevoie, pentru buna desfasurare a alegerilor locale din luna iunie, de experti electorali si operatori de calculatoare.

ALEGERI 2016. Astfel, în 250 de localităţi din judeţele Dîmboviţa, Bihor, Dolj, Argeş şi Ialomiţa nu este îndeplinit necesarul de experţi electorali, iar din alte 196 de unităţi administrativ-teritoriale lipsesc operatorii de calculator ai secţiilor de votare.

Iti recomandam si: ALEGERI 2016. Adio, turism electoral! La alegerile locale din iunie va fi un operator calculator pe fiecare sectie de votare

Persoanele interesate pot afla mai multe informaţii despre felul în care pot ajunge în aceste funcţii de pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente.

ALEGERI LOCALE 2016. Atît experţii electorali, cît şi operatorii de calculator vor primi indemnizaţie stabilită în condiţiile legii.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI LOCALE 2016. Pe 5 iunie vor avea loc alegerile locale, campania electorala va debuta pe 6 mai

Cristiana Petrariu Bota

REZULTATE PARTIALE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum se claseaza candidatii cu voturile din diaspora

Cristiana Petrariu Bota

ALEGERI 2016. Candidatii PNL la mai multe primarii din tara, validati in sedinta BPN

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult