-14.2 C
România
24 ianuarie 2022
Turcescu
Alegeri

ALEGERI LOCALE 2016. Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Generala, isi depune luni candidatura

ALEGERI LOCALE 2016. Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Generala, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca isi depune candidatura la Biroul Electoral Municipal luni, la ora 14.30. La depunerea candidaturii lui Turcescu va participa si Traian Basescu.

ALEGERI LOCALE 2016. Totodata, la depunerea candidaturii lui Robert Turcescu la Primaria Capitalei vor fi prezenti si candidatii PMP la primariile de sector, precum si viitori consilieri municipali.

Miine- luni, 25 aprilie 2016- ora 14.30, imi voi depune candidatura la Biroul Electoral Municipal din Piata Presei Libere (Cladirea Casa Presei) pentru functia de Primar General al Capitalei. Va participa si presedintele PMP, domnul Traian Basescu.

Iti recomandam si: Traian Basescu nu candideaza la Primaria Capitalei. Robert Turcescu este candidatul PMP

De asemenea, vor fi prezenti si candidatii PMP la primariile de sector, dar si viitorii consilieri municipali ai Partidului Miscarea Populara. Sper, de asemenea, sa ne intilnim la fata locului si cu cit mai multi simpatizanti si membri PMP. Ne vedem? Va asteptam! Cu Dumnezeu inainte si va fi bine!„, a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

Rezultate finale alegeri europarlamentare 2019. Clasamentul final al partidelor politice cu votul din diaspora

Cristiana Petrariu Bota

Candidatii PNL pe tara vor fi lansati la Constanta in cadrul evenimentului Liga Alesilor Locali PNL

Cristiana Petrariu Bota

ALEGERI 2016. Cati cetateni cu drept de vot sunt inscrisi in Registrul electoral

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult