ALEGERI LOCALE 2016. Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Generala, isi depune luni candidatura

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 25, 2016 09:51

ALEGERI LOCALE 2016. Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Generala, isi depune luni candidatura

ALEGERI LOCALE 2016. Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Generala, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca isi depune candidatura la Biroul Electoral Municipal luni, la ora 14.30. La depunerea candidaturii lui Turcescu va participa si Traian Basescu.

ALEGERI LOCALE 2016. Totodata, la depunerea candidaturii lui Robert Turcescu la Primaria Capitalei vor fi prezenti si candidatii PMP la primariile de sector, precum si viitori consilieri municipali.

Miine- luni, 25 aprilie 2016- ora 14.30, imi voi depune candidatura la Biroul Electoral Municipal din Piata Presei Libere (Cladirea Casa Presei) pentru functia de Primar General al Capitalei. Va participa si presedintele PMP, domnul Traian Basescu.

Iti recomandam si: Traian Basescu nu candideaza la Primaria Capitalei. Robert Turcescu este candidatul PMP

De asemenea, vor fi prezenti si candidatii PMP la primariile de sector, dar si viitorii consilieri municipali ai Partidului Miscarea Populara. Sper, de asemenea, sa ne intilnim la fata locului si cu cit mai multi simpatizanti si membri PMP. Ne vedem? Va asteptam! Cu Dumnezeu inainte si va fi bine!“, a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.