Alegeri

ALEGERI LOCALE 2016: Un candidat al PNL la Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze sectoarele din Bucuresti

Un candidat la Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze sectoarele din Bucuresti. Costica Canacheu, candidat PNL la Primaria Capitalei, are in plan sa desfiinteze sectoarele si in locul lor sa infiinteze 24 de districte, coordonate de un singur consiliu municipal. 

Costica Canacheu a declarat ca va readuce in Parlament un proiect de lege privind reorganizarea administativ-teritorială a Bucurestiului.

„In primul rand, indeplinesc o procedura pe care partidul nostru a stabilit-o, de a avea alegeri preliminare in partid, in legatura cu alegerile locale 2016. In al doilea rand, ma intereseaza Bucurestiul, il cunosc foarte bine si din perspectiva de cetatean si contribuabil si din perspectiva de participant la deciziile din administratia orasului si din Legislativul tarii”, a declarat Costica Canacheu, inainte de inceperea sedintei Biroului Politic National al PNL.

ALEGERI LOCALE 2016: Cristian Busoi vrea sa candideze la Primaria Capitalei din partea PNL

„Am să iniţiez un proiect de lege privind reorganizarea oraşului Bucureşti. Proiectul de lege a mai fost propus variantelor de majorităţi din Parlamentul României, din păcate, până acum nu am avut un număr suficient de voturi pentru a da Bucureştiului o lege care să ne pună în situaţia de a gestiona un buget (demn – n.r.) de o mare capitală europeană”, a afirmat Costică Canacheu.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI 2016. Iohannis vrea alegeri in doua tururi de scrutin

Cristiana Petrariu Bota

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. UPDATE prezenta la vot. Romania isi alege presedintele pentru urmatorii 5 ani

Cristiana Petrariu Bota

Elena Petrescu, candidatul ALDE pentru Primaria Sectorului 3

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult