ALEGERI LOCALE, 5 IUNIE 2016. Gabriel Oprea: Ma adresez tuturor celor care aveti incredere in mine

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 4, 2016 01:31

ALEGERI LOCALE, 5 IUNIE 2016. Gabriel Oprea: Ma adresez tuturor celor care aveti incredere in mine

ALEGERI LOCALE, 5 IUNIE 2016. Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a transmis un mesaj alegatorilor inainte de alegerile locale de duminica, 5 iunie 2016, prin care ii indeamna sa aiba incredere in candidatii UNPR, formatiune pe care a fondat-o in urma cu sase ani, si sa le ofere votul.

Va prezentam mai jos mesajul lui Gabriel Oprea, publicat pe pagina sa de Facebook.

“Dragi prieteni, Duminică sunt alegeri și vreau să vă îndemn pe toți cei care citiți aceste rânduri să votați candidații UNPR. Îi cunosc pe cei mai mulți dintre ei și pot să vă spun că sunt oameni foarte serioși, competenți și patrioți. Mă adresez tuturor celor care aveți încredere în mine și în special celor care știți ce am făcut la Apărare și la Interne, care lucrați sau ați lucrat în sistemul de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională.

Știți mai bine decât oricine că, atunci când spun un lucru, puteți avea încredere în mine. Astăzi vă spun că UNPR și candidații săi merită voturile românilor. Votați UNPR pentru siguranță și prosperitate. Eu unul, am încredere în candidații UNPR”, a scris Gabriel Oprea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.