6.2 C
România
17 octombrie 2021
Alegeri locale si parlamentare 2016
Alegeri

ALEGERI LOCALE SI PARLAMENTARE 2016. STS a incheiat acorduri cu Orange, Vodafone si Telekom de peste 840.000 euro

ALEGERI LOCALE SI PARLAMENTARE 2016. Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a incheiat acorduri de voce si date cu Orange, Vodafone si Telekom in valoare de peste 840.000 de euro, acestea fiind necesare pentru sectiile de votare la alegerile locale si parlamentare. Serviciile vor asigura functionarea Sistemului informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal, inclusiv asigurarea serviciilor de telefonie speciala si de comunicatii de voce si date necesare birourilor si oficiilor electorale, transmite hotnews.ro.

Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a incheiat in data de 25 februarie 2016 cu Orange, Vodafone si Telekom Romania Mobile acorduri cadru pentru servicii de voce si date mobile in valoare cumulata de 843.079 de euro.

„Serviciile achizitionate vor fi utilizate pentru indeplinirea de catre STS a atributiilor ce ii revin pe linia asigurarii comunicatiilor in situatii de urgenta, de criza si alte evenimente de importanta deosebita, respectiv asigurarea functionarii Sistemului informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal, inclusiv asigurarea serviciilor de telefonie speciala si de comunicatii de voce si date necesare birourilor si oficiilor electorale cu ocazia alegerilor locale si parlamentare”, a precizat pentru HotNews.ro, purtatorul de cuvant al STS, colonelul Adrian Fulea.

Cele mai noi stiri despre alegerile din 2016

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), STS a incheiat separat cu fiecare din cei trei mari operatori mobili acorduri cadru pentru un numar de 4 ani.

Cel mai mare contract, in valoare de 477.943 de euro a fost incheiat cu Orange Romania, cel mai mare operator local de comunicatii mobile. Al doilea mare contract in valoare de 253.688 euro a fost incheiat cu Vodafone, care este al doilea mare operator local de comunicatii mobile.

Al treilea contract, in valoare de 111.448 de euro a fost incheiat cu Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote), al treilea operator mobil local.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI 2016. Cati cetateni cu drept de vot sunt inscrisi in Registrul electoral

Cristiana Petrariu Bota

VOTUL PRIN CORESPONDENTA. PNL a finalizat legea pentru votul prin corespondenta

Cristiana Petrariu Bota

Bogdan Diaconu, candidat la Primaria Bucuresti, promite transport gratuit cu RATB

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult