Theresa May, Marea Britanie (UK)
Externe

ALEGERI MAREA BRITANIE: Avansul conservatorilor scade in fata laburistilor cu o saptamana inainte de scrutin

ALEGERI MAREA BRITANIE. Mai sunt 8 zile pana la aleerile parlamentare din Marea Britanie si lucrurile par a nu se indrepta spre directia pe care si-o doreste premierul Theresa May, sefa Partidului Conservator. A fost dat publicitatii un nou sondaj electoral publicat de YouGov care indica faptul ca Partidul Conservator ar mai avea in acest moment un avantaj de doar 3 procente fata de Particul Laburist, 41% – 38%.

ALEGERI MAREA BRITANIE. Conform sonajului YouGov, partidului condus de Theresa May ar castiga intre 275 si 344 de locuri in Parlament in timp ce laburistii ar putea obtine 227-289 de locuri. Elocvent este faptul ca Partidul Conservator dispunea de 330 de parlamentari in momentul in care a anuntat organizarea de alegeri anticipate.

ALEGERI MAREA BRITANIE. „Evident, mai sunt 8 zile pana la alegeri – chiar si o mica schimbare s-ar putea traduce intr-o majoritate sanatoasa pentru Tory”, a comentat YouGov, pe Twitter.

Stiri pe aceeasi tema

Rusia va construi o centrala nucleara in Egipt, lucrarile ar trebui sa fie gata in 2022

Cristiana Petrariu Bota

Curse aeriene din Romania si spre Romania anulate din cauza grevei de la Lufthansa

Corina Alexandru

O clinica medicala din SUA ofera un tratament experimental pentru intinerire

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult