1.1 C
România
30 noiembrie 2023
Theresa May, Marea Britanie (UK)
Externe

ALEGERI MAREA BRITANIE: Avansul conservatorilor scade in fata laburistilor cu o saptamana inainte de scrutin

ALEGERI MAREA BRITANIE. Mai sunt 8 zile pana la aleerile parlamentare din Marea Britanie si lucrurile par a nu se indrepta spre directia pe care si-o doreste premierul Theresa May, sefa Partidului Conservator. A fost dat publicitatii un nou sondaj electoral publicat de YouGov care indica faptul ca Partidul Conservator ar mai avea in acest moment un avantaj de doar 3 procente fata de Particul Laburist, 41% – 38%.

ALEGERI MAREA BRITANIE. Conform sonajului YouGov, partidului condus de Theresa May ar castiga intre 275 si 344 de locuri in Parlament in timp ce laburistii ar putea obtine 227-289 de locuri. Elocvent este faptul ca Partidul Conservator dispunea de 330 de parlamentari in momentul in care a anuntat organizarea de alegeri anticipate.

ALEGERI MAREA BRITANIE. „Evident, mai sunt 8 zile pana la alegeri – chiar si o mica schimbare s-ar putea traduce intr-o majoritate sanatoasa pentru Tory”, a comentat YouGov, pe Twitter.

Related posts

Scandal in Parlamentul European. Nigel Farage, huiduit dupa un discurs sfidator: Acum nu mai radeti, nu?

Lucy Ionesco

Epidemia de bruceloza din China, ascunsa un an, s-a extins. Focarul a aparut dupa ce o bacterie a fost scapata dintr-un laborator de cercetare

Ioana Badulescu

Record absolut de cazuri de coronavirus in Franta, 13 departamente au fost plasate in stare de alerta

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult