ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Dragnea catre Diaspora: Vom infiinta atatea sectii de votare cate sunt necesare

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 4, 2015 22:18

ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Dragnea catre Diaspora: Vom infiinta atatea sectii de votare cate sunt necesare

ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca la alegerile parlamentare de anul viitor romanii din Diaspora vor avea conditii ”cel putin egale cu cele ale romanilor care traiesc in Romania pentru a-si exercita dreptul de vot”.

“Intr-un fel sau altul ce putem garanta este ca la anul, la alegerile parlamentare, romanii care traiesc in Diaspora vor avea conditii cel putin egale cu cele ale romanilor care traiesc in Romania pentru a-si exercita dreptul de vot.

Am inteles ca este o disputa, ma rog, insista foarte mult cei de la PNL sa nu punem obligativitatea ca cetatenii romani de afara sa se inregistreze undeva sa le putem trimite plicurile. Ei propun sa trimitem plicurile la ambasada si la ambasada fiecare sa vina si sa isi ia de acolo. Nu putem organiza in felul acesta. (…)

Vom infiinta atatea sectii de vot cat este necesar. Daca in Romania se calculeaza o sectie de vot la 1.000 de potentiali votanti, asa vom face si in diaspora si este cel mai simplu”, a spus Dragnea, duminica, la Conferinta extraordinara a Organizatiei Femeilor Social Democrate.

Parlamentarii liberali vor intra de luni in greva japoneza, in semn de protest fata de situatia privind adoptarea legii votului prin corespondenta.

Greva japoneza a liberalilor din Parlament este un ”joc”, a declarat presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, care s-a aratat surprins de acest gest in conditiile in care PNL a renuntat la sefia comisiei ce viza si proiectul privind votul prin corespondenta.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.