5.9 C
România
23 septembrie 2021
ALEGERI PARLAMENTARE. AEP a certificat aplicatiile informatice ale BEC pentru centralizarea rezultatelor votarii
Alegeri

ALEGERI PARLAMENTARE. AEP a certificat aplicatiile informatice ale BEC pentru centralizarea rezultatelor votarii

ALEGERI PARLAMENTARE 11 DECEMBRIE 2016. Autoritatea ElectoralA PermanentA (AEP) a certificat aplicatiile informatice ale Biroului Electoral Central (BEC) pentru centralizarea rezultatelor votarii. Potrivit unui comunicat de presa transmis la redactie, AEP precizeaza ca a pus la dispozitia BEC aplicatiile informatice pentru centralizarea rezultatelor votarii la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

„Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a certificat spre neschimbare și a pus la dispoziția Biroului Electoral Central și a competitorilor electorali aplicațiile informatice pentru centralizarea rezultatelor votării la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, îndeplinind astfel o atribuție a instituției stabilită prin Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit art. 103 alin. (1) lit. u) din legea menționată, AEP certifică spre neschimbare, cu 10 zile înainte de data alegerilor, aplicațiile informatice utilizate de Biroul Electoral Central pentru centralizarea rezultatelor votării și le pune la dispoziția partidelor politice și organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale înscrise în competiția electorală, la cererea scrisă a acestora”, se arata in comunicatul de presa al AEP.

Stiri pe aceeasi tema

Rezultate finale alegeri europarlamentare 2019. Clasamentul final al partidelor politice cu votul din diaspora

Cristiana Petrariu Bota

Referendum pentru modificarea Constitutiei. Prezenta la vot dupa prima zi. Sectiile de vot se redeschid duminica dimineata

Ioana Badulescu

ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Victor Ponta, candidat pentru un post de deputat

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult