ALEGERI PARLAMENTARE. AEP a certificat aplicatiile informatice ale BEC pentru centralizarea rezultatelor votarii
Alegeri

ALEGERI PARLAMENTARE. AEP a certificat aplicatiile informatice ale BEC pentru centralizarea rezultatelor votarii

ALEGERI PARLAMENTARE 11 DECEMBRIE 2016. Autoritatea ElectoralA PermanentA (AEP) a certificat aplicatiile informatice ale Biroului Electoral Central (BEC) pentru centralizarea rezultatelor votarii. Potrivit unui comunicat de presa transmis la redactie, AEP precizeaza ca a pus la dispozitia BEC aplicatiile informatice pentru centralizarea rezultatelor votarii la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

„Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a certificat spre neschimbare și a pus la dispoziția Biroului Electoral Central și a competitorilor electorali aplicațiile informatice pentru centralizarea rezultatelor votării la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, îndeplinind astfel o atribuție a instituției stabilită prin Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit art. 103 alin. (1) lit. u) din legea menționată, AEP certifică spre neschimbare, cu 10 zile înainte de data alegerilor, aplicațiile informatice utilizate de Biroul Electoral Central pentru centralizarea rezultatelor votării și le pune la dispoziția partidelor politice și organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale înscrise în competiția electorală, la cererea scrisă a acestora”, se arata in comunicatul de presa al AEP.

Related posts

ALEGERI LOCALE SI PARLAMENTARE 2016. STS a incheiat acorduri cu Orange, Vodafone si Telekom de peste 840.000 euro

Lucy Ionesco

ALEGERI 2016. Robert Negoita si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 3

Lucy Ionesco

ALEGERI LOCALE 2016. Deficit de experti electorali si operatori de calculatoare in sectiile de votare

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult