ALEGERI PARLAMENTARE MAREA BRITANIE
Breaking News

Alegeri parlamentare cruciale in Marea Britanie. Definitivarea Brexitului vs reapropierea de blocul european unitar

ALEGERI PARLAMENTARE MAREA BRITANIE. Britanicii sunt chemati azi la urme pentru a-si exprima votul in cadrul alegerilor parlamentare anticipate. 47 de milioane de oameni au de ales intre Partidul Conservator, condus de actualul premier Theresa May si Partidul Laburist, condus de Jeremy Corbyn.

ALEGERI PARLAMENTARE MAREA BRITANIE. Este practic o lupta intre actuala putere care a condus Marea Britanie catre Brexit si catre distantarea de politicile europene si partidul de opozitie care, in cazul castigarilor alegerilor, ar fi tentat sa reapropie tara de blocul comunitar european.

ALEGERI PARLAMENTARE MAREA BRITANIE. Vor fi alesi 650 de parlamentari la cele 40.000 de sectii de votare deschise pe intreg teritoriul Marii Britanii.

Britanicii si-au putut exprima optiunea incepand cu ora locala 7:00 (09:00 ora Romaniei). Sectiile de votare se vor inchide la ora 22:00 (24:00 ora Romaniei) urmand ca apoi sa aflam primele exit-poll-uri.

 

Stiri pe aceeasi tema

Modificarile la Legile Justitiei sunt prezentate de ministrul Tudorel Toader: Sunt propuse modificari de fond si nu de forma!

Ioana Badulescu

Funeralii regale in Romania. Ramasitele reginei mama Elena vor fi reinhumate in necropola regala de la Curtea de Arges

Cristiana Petrariu Bota

Se implinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane, realizata sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult