TNL
Politica

Alegeri TNL: Mara Mares si Radu Surugiu intra in turul doi pentru presedintia organizatiei de tineret a PNL

ALEGERI TNL – Mara Mareș și Radu Surugiu intră în turul doi de scrutin pentru președinția organizației de tineret al Partidului Național Liberal.

La Congresul TNL, desfasurat duminică la Palatul Parlamentului, se alege noua conducere a organizației. La primul tur de scrutin au votat 1.073 de delegați. S-au înregistrat 11 voturi nule.

Trei candidați s-au înscris în cursa pentru șefia TNL: Mara Mareș, care a primit în primul tur 513 voturi, Radu Surugiu — 348 și Vlad Varga — 212.

Până în prezent, organizația de tineret a PNL a fost condusă de copreședinții Costel Alexe și Sorin Moldovan, veniți de la PNL, respectiv PDL, în urma fuziunii celor două formațiuni.

Related posts

Votul prin corespondenta, adoptat pe articole de Camera Deputatilor in forma propusa de Comisia de Cod Electoral

Lucy Ionesco

Basescu: Iohannis ar putea fi viitorul presedinte al Romaniei

Bogdan

Iohannis amana numirea noilor ministri propusi de PSD pentru luna decembrie: PSD e deja la al treilea guvern in nici doi ani, asa nu putem continua

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult