Alerta cu bomba in Bucuresti, pe Calea Serban Voda
Social

Alerta cu bomba in Bucuresti, pe Calea Serban Voda

Alerta cu bomba in Bucuresti, la o cladire de pe Calea Serban Voda. Anuntul privind existenta unui dispozitiv exploziv intr-o cladire de pe Calea Serban Voda a fost facuta, joi dupa-amiaza, la numarul de urgenta 112. Echipaje cu pirotehnisti au fost trimisi la fata locului.

Serviciul Pirotehnic intervine in zona pentru a stabili daca este vorba despre o alerta reala. Televiziunile de stiri, care citeaza agentiile de stiri, transmit ca un anunt privind existenta unui dispozitiv exploziv la o cladire de pe Calea Serban Voda din Capitala a fost facut joi dupa amiaza la numarul de urgenta 112.

Deocamdata nu se cunosc mai multe detalii privind existenta dispozitivului explzibil. La cladirea de pe Serban Voda au fost trimisi pirotehnisti ai Politiei Capitalei care urmeaza sa faca cercetari.

Potrivit procedurii, cladirea va fi evacuata pentru se verifica daca exista un dispozitiv exploziv. Se va deschide o ancheta in acest caz.

Stiri pe aceeasi tema

Sute de terenuri din Corbu si Vadu, jud. Constanta, rechizitionate pentru realizarea conductei care aduce gazele din Marea Neagra

Ioana Badulescu

Romania are 17 cazuri de coronavirus. Ministerul Sanatatii: Ultimii doi pacienti au revenit recent din Italia

Cristiana Petrariu Bota

PRIMA CASA 2015 S-A MODIFICAT DE LA 1 OCTOMBRIE

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult